WallStreetBets grunnlegger lanserer aksjekrypto

Grunnleggeren av WallStreetBets, Jamie Rogozinski, som ikke lengre har noen tilknytning til subredditen for øvrig, har lansert planer om en blokkjede for konsensus-basert handel av aksjer.

Jamie har samarbeidet med blokk-kjede og fintech eksperter for å lage en Exchange-traded Prortfolio (ETP) for å kjempe mot det de kaller “korrupte institusjoner”, i følge en pressemelding.

Porteføljen vil bli styrt av en DAO, hvor hodlere av $WSB vil kunne stemme på ulike saker relatert til kryptoen og porteføljen.

Med det gjør WSB-grunnleggeren et innhugg i kryptohistorien, hvor det også gis nok et eksempel på hvordan blokk-kjede kan brukes til aktivisme og bekjempelse av korrupsjon, samt gir demokratisk kontroll tilbake til markedet.

WSB token vil kjøre på Binance Smart Chain og kontrakten har adressen 0x22168882276e5d5e1da694343b41dd7726eeb288

https://www.wsbdapp.com/ er prosjektets hjemmeside.

OBS: Vi gjør leserne oppmerksom på at det finnes en annen “WSB token” på https://wsb.cx/ – men dette er ikke den samme. Det er så langt ikke klart om det er snakk om et svindelprosjekt eller ikke men det taler veldig for det. Vi anbefaler derfor leserne om å utvise aktsomhet.

Siste artikler

Kanskje du også liker...