TRX-grunnlegger med betalt pumpekampanje

Justin Sun, mannen bak Tron (TRX), står tilsynelatende bak en kampanje for å pumpe kryptoen, bestående av flere celebriteter, som startet i natt.

Gründeren, som har innrømt å ha tapt så mye som $8 millioner på GameStop-aksjer, er i hardt vær etter en kampanje han står bak på Twitter, hvor han tilsynelatende har betalt kjendiser for å tweete om Tron og Justin Sun.

Takk for info mister.
Takk frøken Lust, Pornhub var alt som skulle til for å selge meg på Tron.
Lohan er en kjent finansguru innen krypto.

Ikke alle i kryptomiljøet er like imponert over stuntet, hvor flere brukere ikke nølte med å komme med kraftsalver mot Sun.

Oh snap.

Konsekvenser

Samtidig påpekte andre at det kan få juridiske etterspill for kjendisene som slengte seg på og tok betalt for jobben.

Det er ikke kjent hvor mye Justin Sun måtte betale for kampanjen. Tron er allerede i hardt vær med et pågående gruppesaksmål hvor de er beskylt for å ha solgt tokens utenfor markedet. I tillegg har kryptoen blitt knyttet opp mot ekstremistmiljøer, hvor Donald Trump-supportere ble belønnet for å streame stormingen av kongressen i januar.

TRON ser ikke ut til å ha blitt nevneverdig positivt påvirket av kampanjen så langt, hvor kryptoen så en liten økning i det kampanjen ble startet og en svak nedgang siden, med småturbulens underveis. Totalt har kryptoen økt med +12,7% siste 24 timer, og +89% siste 30 dager. Det kommer i en periode hvor de fleste altcoins ser en kursøkning, i et nokså bullish marked. Om kampanjen derfor vi bidra nevneverdig til kursøkningen totalt, blir vanskelig å avgjøre.

Skjermdump: Coingecko

Siste artikler

Kanskje du også liker...