Tether svarer på FUDen

Etter nattens ville short squeeze og påfølgende Bitcoinrally var det ikke overraskende at fryktkampanjer ville stå i kø og trykkes i hopetall som motsvar, nærmest som bestilt. Tether, som riktignok fortjener mye kritikk, var igjen gjenstand for sverting. Denne gang i form av det mange mener er resirkulert FUD, i finansnyhetsmediet Bloomberg. Tethers ledelse skal visstnok, i følge anonyme kilder til Bloomberg, være gjenstand for søksmål fra amerikanske myndigheter med påstander om banksvindel flere år tilbake.

Bilde: Skjermdump Tether.to kneler under presset

Nå har Tether lagt ut sitt motsvar, og samtidig later det til at serverne ikke klarer å motstå presset fra svarhungrige investorer. Trykket ble for stort, og i skrivende stund er siden ikke mulig å laste. Kryptoguiden har derimot fremskaffet et skjermbilde for våre lesere.

Image
Bilde: Skjermdump Tether.to når man kommer igjennom

Responsen fra Tether er kort men kontant. Anonyme kilder og resirkulerte påstander i ren click bait-stil, tabloider verdig. Selv skriver Tether at de kontinuerlig har en dialog med flere myndighetsorganer, inkludert de føderale myndighetene i det amerikanske justisdepartementet.

Om det faktisk stemmer at det pågår søksmål bak kulissene, sier Tether derimot ingenting om.

At nyhetene kom litt vel gunstig timet, kan man derimot tilgis for å mistenke.

For det er utvilsomt noe som pågår bak kulissene her.

Følg meg gjerne på Twitter! @KryptoKonrad

Siste artikler

Kanskje du også liker...