Tesla kjøper Bitcoin

I følge dokumenter tinglyst gjennom SEC, har Tesla kjøpt Bitcoin for $ 1,5 milliarder og vil starte å godta Bitcoin som betalingsmiddel i nær fremtid.

Det kommer kun kort tid etter Elon Musk uttalte i et intervju at Bitcoin er i ferd med å bred aksept, mens andre igjen mener at gull er dødt og spår massemigrasjon til Bitcoin.

Samtidig har vi her i redaksjonen spekulert i om Elon Musk ville kjøpe Bitcoin gjennom sine selskaper tidligere.

Twitterkontoen Documenting Bitcoin har lagt ut en tweet som viser informasjonen sakset direkte fra dokumentene tinglyst gjennom SEC.

Nyhetene vil utvilsomt skape rørelser i Bitcoin-markedet, og det meldes allerede om at store volum flyttes på. Det er ikke usannsynlig at BTC dermed går mot enda en ATH innen kort tid.

Under har vi samlet tweetene som tilsynelatende startet det hele.

No description available.
No description available.

Om det er Michael Saylor som har hjulpet Elon og Tesla vet vi ikke, men det er ingen tvil om at han kan smile ekstremt bredt da verdien på hans egne BTC og ikke minst hans eget selskap har steget dramatisk på denne nyheten.

Bitcoin har fortsatt himmelferden det siste døgnet og satt flere nye prisrekorder, samtidig har man hatt den største stigningen i USD pr Bitcoin på et døgn noen gang.

Redaksjonen har også sett litt på hva som skjer videre i denne artikkelen:

Kilde: SEC.

Reklame / Affiliate

Ønsker du å teste ut Bitcoin/Ethereum eller andre kryptovalutaer hos en Norsk forhandler som er godkjent av finanstilsynet? Da kan du bruke linken under, du får en velkomstbonus og en bonus når du gjør ditt første innskudd. Samtidig støtter du Kryptoguiden.

Trykk her for å støtte Kryptoguiden og motta en velkomstgave ved registrering på MiraiEx.

Ønsker du ikke bonus eller å støtte kryptoguiden kan du bruke linken under.

https://miraiex.com/no/

Siste artikler

Kanskje du også liker...