Tesla hinter om å gjenoppta Bitcoin som betalingsmiddel

Den amerikanske elbil-giganten og selvproklamerte Imperator of Mars Elon Musks hjertebarn, Tesla, har hintet at de vil gjenoppta Bitcoin som betalingsmiddel. Under den kvartalsvise innleveringen til det amerikanske byrået US Securities and Exchange Commision (SEC) uttalte Tesla at “Vi kan i fremtiden gjenoppta praksisen med å handle i kryptovaluta for våre produkter og tjenester.”

Det var først i mars i år selskapet med Elon Musk i spissen sjokkerte en hel kryptoverden når de annonserte at de ville godta Bitcoin som betalingsmiddel. Skuffelsen var derfor stor når han i mai reverserte tiltaket som følge av FUD-kampanjen mot det påståtte energiforbruket til det digitale gullet. Likevel lukket ikke Musk døren helt for kryptoen over alle kryptoer, og sa samtidig at de ville vurdere praksisen igjen dersom Bitcoins energiforbruk besto av over 50% bærekraftig kraft.

Tesla, som selv produserer ren energi-produkter for forbrukermarkedet har dog fremdeles over $ 1,5 milliarder i digitalt gull i følge selskapet selv, og uttalte samtidig at “Vi tror på det langsiktige potensialet til digitale eiendeler både som en investering og også som et likvidt alternativ til kontanter.”

Dette er andre gangen siden i sommer teknologikonglomeratet har luftet tankene om å gjenoppta Bitcoin som valuta for handelstransaksjoner med selskapet.

Siste artikler

Kanskje du også liker...