SushiSwap, Chiliz, Axie Infinity og Quant blir tilgjengelig på eToro

eToro viser ingen tegn til å stanse tilbudene, og har atter en gang trådd til med flere kryptoalternativer på sin plattform, i det som har vært en knallsatsning siste året.

Pressemelding:

Den globale investeringsplattformen eToro kunngjør at de lanserer ytterligere fire kryptoaktiva i porteføljen.

SushiSwap (SUSHI), Chiliz ($ CHZ), Axie Infinity (AXS) og Quant (QNT) er nå tilgjengelig på eToro-plattformen, noe som gjør at eToro nå tilbyr 40 ulike kryptoaktiva.

SushiSwap (SUSHI) er en fellesskapsdrevet organisasjon bygget for å løse likviditetsproblemer. Det fungerer dobbelt som et styringstoken og en kryptobørs. SUSHI gjør det mulig for investorer å investere i likviditetspooler for å gjøre utveksling av krypto enklere, samtidig som man gjør mer tilgjengelig for medlemmer av fellesskapet. De smarte kontraktene aktivert av SUSHI-investorer tar mellommannen, dvs. administratoren, ut av transaksjoner. SUSHI-eiere kan også tjene belønninger ved å bidra til likviditetspoolene.

Chiliz ($CHZ) er en digital valuta for sport og underholdning. Idrettsinteresserte eiere kan investere sine $CHZ tokens i spesielle betting-pools og på den måten tilegne seg belønninger basert på resultatene av sportsbegivenhetene de følger live.

Axie Infinity (AXS) er et Pokemon-inspirert blockchain-videospill. Ved å kombinere NFT-er og krypto, endrer Axie Infinity måten folk spiller og investerer på. Spillere kan tjene tokens gjennom å være dyktige spillere, og token-eiere kan bidra til å forme universet i spillet og styre hvordan plattformen fungerer.

Quant (QNT) gjør applikasjoner enklere å kjøre på tvers av flere servere og forskjellige blokkjeder. QNT hjelper investorer med å bruke spesielle programmer som kjører på Quant-nettverket, uavhengig av serverplassering. Investorer bør imidlertid merke seg at dette er en hard-capped krypto, så det er bare et begrenset tilbud av QNT.

«Krypto har nylig nådd en ny milepæl på over 3 billioner dollar i markedsverdi. Denne milepælen, i kombinasjon med institusjonelle aktører på vei inn i markedet gjennom blant futures ETFer, forsterker de positive utsiktene til investorer. Mens Bitcoin og Ethereum utgjør rundt 60 % av markedet, ser vi økende etterspørsel etter mindre tokens.”, sier Doron Rosenblum, VP for Business Solutions hos eToro. “Vi vil fortsette å utvide vårt kryptotilbud, slik at brukerne våre kan diversifisere porteføljene sine med et bredt spekter av kryptoaktiva.»

“Som alltid oppfordrer vi investorer til å gjøre sine vurderinger. Alle kryptoaktiva har whitepapers som beskriver bruksområdet deres. Vi oppfordrer sterkt våre brukere til å være forsiktige og huske at når du investerer, er det fonuftig å diversifisere og kun investere i markeder og instrumenter du er kjent med.”

eToro har tilbudt privatkunder tilgang til kryptomarkedene siden 2013. eToros brukere kan enkelt kjøpe, holde og selge de virkelige underliggende eiendelene til SushiSwap (SUSHI), Chiliz ($ CHZ), Axie Infinity (AXS) og Quant (QNT) på sin konto ved å bruke fiat-valuta.

Dette er de siste kryptoaktivaene som gjøres tilgjengelig hos eToro. I 2021 er allerede følgende aktivaer lagt til på plattformen: Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV), 1inch (1INCH) og Solana (SOL), Filecoin (FIL) og Polkadot (DOT), Enjin (ENJ), Maker (MKR) og Shiba Inu (representert på eToro som SHIBxM), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Compound

(COMP), Yearn.Finance (YFI), Decentraland, Algorand, Polygon og Basic Attention Token. Foreløpig vil disse fire aktivaene ikke være tilgjengelige for amerikanske brukere.

Siste artikler

Kanskje du også liker...