Stellar opplever nettverkstrøbbel

Den ideelle organisasjonen Stellar Foundations token, Stellar (XLM), opplever for tiden store nettverksproblemer og flere av validatorene har falt ut av nettet, i følge Stellar Dashboard.

Problemene startet visstnok allerede den 4. april, men det er først nå flere børser melder at de har stanset uttak av XLM grunnet trøbbelet. Bitfinex og Binance med flere har satt uttak av XLM på pause, mens Coinbase undersøker om Stellar er under angrep, melder Reuters.

Dette er ikke første gang Stellar har nettverkstrøbbel. Sist i 2019 opplevde kryptoen krøll på linjene, hvor organisasjonen den gang la ut et innlegg om at dette var tiltenkt oppførsel for å hindre forks.

“The halt wasn’t because Stellar’s Consensus Protocol failed — in fact, it worked as intended. For a system like Stellar, a temporary halt is preferable to the permanent confusion of a fork.” – Stellar Foundation, 16. mai 2019.

Det er ukjent hvor lenge XLM vil være nede, men transaksjoner som forsøkes å sendes skal havne i kø og det skal ikke være risiko for at noe går tapt. Enn så lenge får XLM-hodlere smøre seg med tålmodighet og ta til takke med at kursen så langt ikke later å være påvirket av problemene. XLM har sett en økning på +13,7% siste 24 timer hvor kryptoen handles for $0,53 per XLM i skrivende stund.

Skjermdump: Coingecko

Siste artikler

Kanskje du også liker...