Ryktebørsen: General Motors neste bilprodusent som tar Bitcoin som betalingsmiddel

Bilprodusentkjempen General Motors ryktes å kunne være neste bilprodusent ut som godtar Bitcoin som betalingsmiddel, i følge City A.M.

I følge nyhetsmediet har den 113-år gamle industrigiganten forhørt sine kunder om de vil bruke kryptovaluta som delvis, eller fullverdig, betalingsmiddel.

Nyhetene kommer ikke lenge etter Elon Musks Tesla fikk en hel verden i hakeslipp da de annonserte at elbilprodusenten vil starte å godta Bitcoin for betaling.

I følge analytikere gjorde GMs CEO Mary Barra en helgardering sist måned når hun uttalte seg om Bitcoin. Muligens for å ikke avsløre arbeidet bak kulissene vedrørende kryptovaluta, uttalte hun at GM ikke hadde planer om å investere i Bitcoin, men samtidig sa at de evaluerer markedsbehov og ikke utelukket at de ville gjøre det om situasjonen tillot det.

General Motors er ikke ukjent med blokkjedeteknologi, og var den første bilprodusenten som gikk inn i krypto for 2 år siden, når de patenterte blokkjede for bruk i førerløse biler og personlig sikkerhetsdata.

GM annonserte også et partnerskap med Spring Labs i 2019.

Siste artikler

Kanskje du også liker...