PWC: Kryptohedgefond spår Bitcoin til over $100 000 i år

Den globale revisjons og rådgivningsgiganten, PricewaterhouseCoopers, slapp nylig sin siste rapport “3rd Annual Global Crypto Hedge Fund Report 2021”, hvor de sammen med Alternative Investment Management Association (AIMA) og Elwood Asset Managment, har sett på hvordan tradisjonell finans ser på investeringer innen krypto.

Rapporten slår blant annet fast at over en femtedel av hedgefond så langt investerer i krypto, med et gjennomsnitt på 3% av deres totale aktiva. 86% av disse vil investere ytterligere i krypto innen utgangen av året.

Av hedgefond som enda ikke har investert i krypto, har en fjerdedel av disse bekreftet at de er i siste steg av planleggingen for å gjøre dette.

Over halvparten sier også at de ville investert, eller økt investeringene, om utfordringer slik som innen regulering av krypto hadde løst seg og anseelsen til kryptoinvesteringer hadde bedret seg i offentlighetens åsyn.

Av hedgefond eksponert mot krypto, har hele 92% av de oppgitt at de er investert i Bitcoin, mot kun 67% mot Ether. Over halvparten av det daglige handelsvolumet er mot Bitcoin.

Mer oppsiktsvekkende, i en allerede opplysende rapport i forhold til hedgefonds tilnærming til kryptovaluta generelt, er hvor bullish de fleste er på Bitcoin. Av de spurte var det kun én som så Bitcoin under $59 000 ved årsslutt, mens median kursmål blant alle satte Bitcoin til over $100 000, hvor 21% av de spurte så Bitcoin til mellom $100 000 og $150 000 innen utgangen av året.

Samtidig viser rapporten også at over halvparten av de tradisjonelle hedgefondene planlegger å gjøre inntog i kryptovaluta innen det neste året.

Siste artikler

Kanskje du også liker...