Pornhubs mest populære krypto angrepet i natt

Kryptoen som ser mest bruk på den populære pornosiden, Verge, har igjen vært offer for et omfattende angrep i natt.

Verge (XVG), en krypto utviklet for å skjule geoidentiteten til brukerne ved å bruke Tor-nettverket for å skjule IP-adresser ved transaksjoner, så sist to massive 51%-angrep i 2018, året den også så sin ath på $0,261.

Skjermdump: Coingecko

Angrepet i natt resulterte i at enorme 500,000 blokker ble reorganisert, som i praksis vil si at alle transaksjoner siste 200 dager forsvant, i følge analytikere i Coin Metrics.

“Det som låter skummelt er egentlig ganske enkelt å kontre – nodene vil avvise angripernes kjeder og gjenopprette de tidligere. Men det er et annen datapoint som viser at coins som kan utvinnes med GPU har en innebygget sikkerhetsfeil,” sier kryptoforsker Hasu i et intervju, og legger til at “dette er den dypeste reorganiseringen som har funnet sted i noen [proof-of-work] blokkjeder.”

Twitter-brukere mistet beholdningen

Samtidig melder flere brukere på Twitter at lommeboken deres er tømt og beholdningen forsvunnet, mens andre igjen mener at angrepet ikke var vellykket.

https://twitter.com/ShitcoinSloth/status/1361402335071670272

Angrepet går dermed inn i historien som et av de største hittil, mens Verge forsikrer sine brukere om at deres krypto er SAFU og at alt vil være tilbake til normalt i løpet av dagen.

Siste artikler

Kanskje du også liker...