Paypal lanserer krypto-betaling

Paypal Holdings Inc. kommer senere i dag til å annonsere at de har lansert en ny løsning for betaling med kryptovaluta for sine amerikanske kunder. Løsningen lar deg betale med kryptovaluta hos millioner av forhandlere som i dag bruker Paypal sin checkout løsning.

Paypal sine kunder som i dag har Bitcoin, Ether, Bitcoin cash eller Litecoin i sin Paypal lommebok kan konvertere dette til Fiat når de handler via butikker som bruker Paypal sin løsning.

Paypal har jobbet med løsningen siden 2020 og den vil være tilgjengelig for Paypals 29millioner butikker i løpet av året.

CEO Dan Schulman i Paypal fortalte Reuters at dette er første gang man helt sømløst kan bruke kryptovaluta på samme måte som man i dag bruker kredittkort med Paypal sin løsning.

Paypal sin lansering kommer bare en uke etter at Tesla annonserer at de nå vil ta imot betaling i BTC for sine biler. I motsetning til Tesla som tar imot og beholder Kryptoen, så vil Paypal sine forhandlere mota betaling i FIAT. Den største utfordringen historisk for å bruke Krypto som betaling har vært den svært varierende prisen. Paypal håper å være med å endre dette.

Paypal tar ikke noen transaksjonskostnader for betaling med krypto og foreløpig støtter kun løsningen betaling med 1 type krypto pr handel.

Vi i Kryptoguiden er sikker på at flere betalingsformidlere vil begynne å både bruke, akseptere og adoptere krypto det kommende året.

Kilde : Reuters

Reklame : Har du enda ikke begynt med krypto ? MiraiEx – Norges største kryptobørs tilbyr velkomstpremie for alle som bruker linken under.

Affilliatelenke (ved å registrere deg via denne lenken støtter du Kryptoguiden og du får en registreringsbonus på opp til kr 200) eller Direktelenke (uten å støtte kryptoguiden og registeringsbonus) – Du må være over 18 år for å registrere brukerkonto.

Siste artikler

Kanskje du også liker...