Når lanserer Firi flere coins?

Dette er et spørsmål vi stadig ser dukker opp på ulike sosiale medier og kryptogruppen vår på Facebook : https://www.facebook.com/groups/kryptoforumet

Heldigvis har Firi en CEO som tar seg tid til å svare.

“Når kommer det flere coins hos dere?” Dette er noe jeg har lest, hørt og fått skriftlig i alle SoMe kanaler. Nå får du en liten tråd på hvorfor det er som det er, helt uavhengig av hva du skulle måtte føle om det.

Tråd
Pekende finger ned

Det mest åpenbare er jo å tilby coins som større deler av våre kunder ønsker seg. Vi har strenge prosedyrer som har en del punkter som krever at vi kan svare for oss når vi lister nye tokens. Det er en hel haug med tokens som vi har gått igjennom. Supply vs Demand.

Gjennomsnittalderen på våre kunder er nok høyere enn hva folk tror/leser i media, den er 33+ (den var høyere før). Og vi har mange som kjøper med et langsiktig fokus. Dette ser vi gjennom at etter 1 mnd med spareløsningen vår, så er det over 2000 kunder som sparer fast!

Smellbongbong

Men det ligger også noe som ikke er åpenbart for folk flest. @firiapp har vokst raskt, både i antall kunder men også antall ansatte. Samtidig så har vi planer om å komme oss inn i nye land hvor brukere kan få nytte av de lokale tjenestene vi kan tilby!

De coinsene vi har er svært populære coins, å tilby en ny coin krever også likviditet. Generelt er man veldig glad i å snakke om dybde og likviditet i ordrebøkene våre. Er åpenbart at ting er veldig svart og hvitt for folk flest. 500M+ i volum/mnd.

I det man har slike tall, så er det åpenbart at det ikke frister å liste coins bare for å liste de. Døde markeder er ikke noe jeg ønsker at vi skal tilby. Men vi kan nok se på en løsning for de som ønsker litt mer eksotiske coins som Shiba.

Organisasjonen vokser i et vanvittig tempo, vi har allerede pivotert 2 ganger hvordan vi jobber på 6 måneder. Alltid gøy med vekst, men det har ALLTID minst en pris. For oss; harde prioriteringer.

Vi følger alltid med på coins våre kunder ønsker og vi inngår en del partnerskap som skal gjøre det enda bedre for våre kunder i tiden fremover (mer enn bare kjøp og salg). Men gi det litt tid, hvorfor sprinte når dette er et marathon?

Jeg hater å ta lite gjennomtenkte valg som kan gå utover ansatte eller @firiapp. Stabilitet og forutsigbarhet for mine ansatte er mye viktigere enn å liste en haug med coins uten volum eller faktisk demand. Kan jeg heller friste med nye tjenester?

Vi har foreløpig 6 produkt-team. Det vil komme flere. Men ingen av disse jobber med coins, de jobber med faktiske produkter som vil løse problemer som våre retail og bedriftskunder har.

Jeg vet det ikke er populært at vi “bare har disse kjedelige coinsene”. Men realiteten er at disse er også mye mye større enn alle de små coinsene som ofte nevnes (mest hundecoins). Men vi tar alltid imot feedback om faktiske coins folk ønsker.

Jeg kan ikke love at coin X kommer eller når det skjer. Men det vil komme når tiden er riktig for oss. Når skjer det? Nei, si det. Må nesten sende ut en spørreundersøkelse til alle i Firi da…

Følg Thuc på Twitter : https://twitter.com/TinfoilThuc

Siste artikler

Kanskje du også liker...