Myntverket: Artikkel 10 – Buy the dip BOT strategi

Vi opplever for tiden litt trøbbel med publiseringsverktøyet WordPress. Dersom ikke alle bilder har lastet inn, må du scrolle helt ned og så trykke “refresh” for å få lastet inn alle bilder. [/red]

Velkommen til myntverket. Mitt navn er Roger. Hver uke viser jeg deg hvordan man tjener penger på krypto. Hvis du liker penger – og krypto – så er dette spalten for deg.

Håper dere har en fin påske så langt. I dag skal jeg vise dere hvordan jeg setter opp BOTS for å handle mynt på salg – mens jeg koser meg i snøen på påskefjellet.

Dere som har fulgt Myntverket siden start sitter nå med en god teknisk forståelse av markedet og hvordan man tjener penger på det. Du som er ny kan lese deg opp her: https://kryptoguiden.no/tag/myntverket/

Før vi setter i gang må vi ha oss en alvorsprat. Jeg er ingen finansrådgiver. Hvis du vil snakke med en, så er gjerne banken din det rette stedet å gå. Jeg tviler imidlertid på at du finner noen der som kan – eller vil – hjelpe deg med å tjene penger på krypto. Det jeg deler med deg her i spalten er min egen vinneroppskrift. Den gir på ingen måte noen garanti for fremtidig inntjening. Sånn, da er du advart. Jeg skal ikke høre noe syting i ettertid om du roter det til.

BOT trading er ikke snarveien til rikdom uten noen form for egeninnsats. Kontra det mange av dere latsabber tror, så er en grunnleggende teknisk forståelse for markedet nødvendig om man skal sette opp lønnsomme BOTS. De gjør nemlig ikke smartere valg enn den som programmerer dem – i dette tilfellet DEG. Hvis du vil bli en lønnsom trader så må du jobbe litt for det. Ta deg et nybegynnerkurs eller spander på deg noen timer med coaching før du setter i gang. Det koster deg litt innsats i starten, men vil spare deg for enormt mange penger i det lange løp. En krone spart er som kjent – en krone tjent.

Jeg har for eksempelets skyld satt opp 4 BOTS i 3commas. Disse har èn enkel oppgave hver, nemlig å utnytte volatiliteten i markedet og kjøpe mynt når prisene svinger. God gammeldags buy the dip strategi satt i system. Vi skal se på dem i tur og orden.

BOT 1 – ALICE/USDT

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første kjøp (11,76$). Rød firkant viser hvor den kommer til å gjøre neste kjøp (10,13$)

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første kjøp (11,76$). Blå linje merket Buy 1 viser hvor den kommer til å gjøre neste kjøp (10,13$)

Er du med så langt? Her ligger det altså en enkelt kjøpsordre klar i systemet. BOT’en sitter på gjerdet og venter til neste gang vi får muligheten til å handle så billig igjen.

BOT 2 – ADA/USDT

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første kjøp (1,09$). Rød firkant viser hvor den kommer til å gjøre de neste to kjøpene (1,01$ og 0,93$)

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første kjøp (1,09$). Blå linjer merket Buy 1 og Buy 2 viser hvor den kommer til å gjøre de neste to kjøpene (1,01$ og 0,93$)

Er du med så langt? Her ligger det altså to kjøpsordre klar i systemet. BOT’en sitter på gjerdet og venter til neste gang vi får muligheten til å handle så billig igjen.

BOT 3 – BTC/USDT

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første (58.155$) og 3 påfølgende kjøp (56.159$ – 54.140$ og 53.422$). Rød firkant viser hvor den kommer til å gjøre neste kjøp (50.130$)

Grønne firkanter viser hvor BOT’en gjorde første (58.155$) og 3 påfølgende kjøp (56.159$ – 54.140$ – 53.422$). Blå linje merket Buy 6 viser hvor den kommer til å gjøre NESTE kjøp (50.130$)

se bort ifra linjer merket «cancelled»

BOT 4 – ETH/USDT

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første (1792$) og 2 påfølgende kjøp (1729$ og 1659$). Rød firkant viser hvor den kommer til å gjøre neste kjøp (1527$)

Grønn firkant viser hvor BOT’en gjorde første (1792$) og 2 påfølgende kjøp (1729$ og 1659$). Blå linje merket Buy 5 viser hvor den kommer til å gjøre neste kjøp (1527$)

se bort i fra linjer merket «cancelled»

OPPSUMMERING

Dere som er kjappe i hoderegning ser at disse fire BOT’ene ligger på rett oppunder 600$ i profitt om jeg lukker dem nå. Det er greit betalt for et par timers arbeid. Timer jeg dette opp mot neste topp i markedet så øker selvsagt profitten betraktelig. Kombinerer man denne taktikken med Smart Cover som jeg skrev om i artikkel 9, kan man begynne med en beskjeden startkapital og skvise ut imponerende gains på kort tid.

Det var alt for i dag, folkens. Håper dere har hatt god nytte av dagens leksjon. Neste gang kjører jeg en bonusepisode der leserne får bestemme tema. Send meg en e-post på roger@relicon.no og fortell hva du ønsker at jeg skal skrive om. Ser frem til å høre fra deg.

Hold på humøret – hold avstand – ha en fin påskeferie.

forfatteren tilbyr privat coaching over TEAMS (videosamtale) for både nybegynnere og viderekommende. Forespørsler sendes til roger@relicon.no

Siste artikler

Kanskje du også liker...