Myntverket: Artikkel 1 – Hvordan tjene penger på kryptovaluta

Hvordan tjene penger på kryptovaluta – del I

Vi opplever for tiden litt trøbbel med publiseringsverktøyet WordPress. Dersom ikke alle bilder har lastet inn, må du scrolle helt ned og så trykke “refresh” for å få lastet inn alle bilder. [/red]

Velkommen til myntverket. Mitt navn er Roger. Hver uke i denne spalten viser jeg deg hvordan man
tjener penger på kryptovaluta. Hvis du liker penger – og krypto – så er dette spalten for deg.


Før vi begynner er det en ting jeg vil ha ut av verden. Jeg er ikke en finansiell rådgiver. Det jeg deler
med deg her i denne spalten er mine personlige betraktninger, ment som supplerende informasjon
du kan benytte deg av før du gjør dine egne valg.


Sånn, nå når det var unnagjort – la oss ikke kaste bort mer tid på kjedelige formaliteter.

Kryptomarkedet er BRENNHETT om dagen. Fra å være en obskur og skummel greie som få vanlige folk har noe forhold til, har krypto blitt den nye snakkisen både i mainstream media så vel som i lunsjen på jobben. Når NRK P2 som kanskje er verdens trausteste radiokanal kjører innslag om Bitcoin prisen på morgennyhetene, da skjønner man at krypto er ute av startgropen og kommet for å bli. Vi lever i en tid med tilnærmet null rente på bankinnskudd og de som fulgte med i mattetimen på skolen ser kjapt at inflasjonen* (*prisøkning, ting blir dyrere) er større enn renten banken gir deg på sparepengene dine. Når 100.000 kroner på høyrentekonto i DNB kun gir 900 kroner i avkastning på ett helt år, kan man godt forstå at Ola og Kari ser seg om etter andre måter å investere på.

Siden du leser dette er sjansen stor for at du har bestemt deg for å begynne med kryptovaluta, men sitter med følelsen av å ha kommet for sent til bordet og lurer på hvor du skal begynne uten å bare stupe med hodet først inn i noe du ikke forstår. Det sies at «Google is your friend» og at om du bruker nok timer på nettet så finner du ut av det. Men internett er en skummel plass der alle vil ha en bit av deg eller pengene dine. I tillegg florerer det av historier om folk som har tapt alt de eier, eller blitt rundlurt av scammers* (*svindlere) og useriøse aktører. Har du kommet så langt som til å registrere deg på en trading plattform har du kanskje også sett at de er pliktige til å advare nye kunder om at vel 70% av dem som begynner med futures trading taper pengene sine.

Man kan bli svimmel av mindre.

Da er det fint å kjenne noen som allerede holder på med dette og får det til. Det er her undertegnede kommer inn i bildet. Jeg kjøpte mine første Bitcoin for mange år siden, tjener penger på krypto hver dag og har til dags dato aldri blitt verken svindlet eller lurt. Som kryptoentusiast har jeg lært meg å slå mynt på markedet og utnytte det til min fordel. Det finnes nok mange som har mer penger enn meg, men når det kommer til livskvalitet er jeg høyt oppe på listen. Man trenger ikke jobbe og slite frem til man blir pensjonist før man tar fatt på det gode liv.

Om jeg vil dele fremgangsmåten med deg? Absolutt. Jeg unner alle som tør å ta sjansen muligheten til å bli litt mer – eller helt – finansielt uavhengig. Markedet er som sagt brennhett akkurat nå, så vi kaster ikke bort noe mer tid, og begynner allerede i neste artikkel.

Forfatteren tilbyr privat coaching over TEAMS (videosamtale) for både nybegynnere og viderekommende. Forespørsler sendes til roger@relicon.no

Siste artikler

Kanskje du også liker...