Musk raser mot lommeboktjeneste

Nok en dag, nok en gang er Elon Musk i kryptonyhetsbildet. Denne gang er det lommeboktjenesten Elon Musk har testa ut og funnet seg lite fornøyd med, Freewallet, som får gjennomgå av Twitterkongen selv.

Lite flatterende PR for tjenesten, vil man anta. Ikke alltid like lurt å henge seg ut med høvdingen.

Elon Musk opplevde tydeligvis trøbbel med å få tilgang til sine egne private nøkler i appen, noe som nok førte romsjefen inn i harnisk. Forståelig nok. En lommebok skal jo være frihavn for dine krypto, og sikkerhet er noe man må ta på alvor når man driver med kryptovaluta.

Samtidig fikk nok PR-avdelingen i Freewallet kaffen i halsen, og gikk inn i nødmodus over den lite planlagte oppmerksomheten de plutselig fikk.

En sikkert lettere panisk respons, lett kamuflert selvfølgelig.

Enden på sagaen later til å ha fått en lykkelig slutt, selv om det later til at Elon Musk en periode var stengt ute av lommeboken sin.

Her i redaksjonen har vi enda til gode å teste Freewallet, men at den nå fikk nokså mye oppmerksomhet er jo ikke nødvendigvis negativt for selskapet. Det er nok ikke utenkelig at flere vil ta turen innom appen for å prøve den ut etter dette. Samtidig belyser det problemer som de fleste kan komme borti når de er nye innen krypto. Lommeboken kan være komplisert for mange å forholde seg til.

Sånn sett kan det jo være betryggende å se at Elon Musk faktisk bare er et vanlig menneske, han også.

Siste artikler

Kanskje du også liker...