Musk pumper Doge igjen

Alfahannen i Dogeflokken er på an igjen. Denne gang med en tweet hvor han påstår han jobber direkte med utviklere i Doge for å øke transaksjonseffektiviteten.

The Dogefather, som tidligere torsdag la ut en tweet på vegne a Tesla hvor elbilselskapet droppet Bitcoin i påstått miljøhensyn, ga i samme melding også uttrykk for at det jobbes med å finne et kryptoalternativ som er mer energieffektivt.

Flere tippet at det var Doge det referertes til, en mistanke som nok er blitt sterke for flere med siste tweeten fra Elon. Doge har sett en dramatisk økning siden tweeten ble lagt ut, etter et fall fra toppnotering på $0,73 for en knapp uke siden.

Skjermdump: Coingecko

Om Tesla faktisk går for Doge over Bitcoin som betalingsmiddel er fremdeles uklart, men markedet ligger så langt an til å prise seg for nettopp dette. I skrivende stund (Kl. 01:10 fredag, en knapp halvtime etter tweeten) handles Doge for $0,49.

Tweeten kommer samtidig som den amerikanske kryptobørsen Coinbase melder at de vil liste Doge om 6-8 uker, i følge Coinbase CEO Brian Armstrong i nattens earnings call med investorer. Med det vil millioner av nye potensielle kunder også få tilgang til å kjøpe Doge, en nyhet som antakelig også vil påvirke kursen i tiden fremover.

Siste artikler

Kanskje du også liker...