Musk flørter med Doge som betalingsmiddel for Tesla

Kun knappe dager etter at SpaceX annonserte at de bokstavelig talt vil ta Doge til månen, gjør Elon Musk enda et PR stunt, denne gang bak reimene til Tesla når han flørter med tanken om at Elbilgiganten skal bruke memecoinen som betalingsmiddel.

Nyheten kommer nok kjærkomment til i et ellers rødt marked tirsdag, hvor de fleste kryptoene ser en korreksjon etter eventyrlig vekst siste ukene. The Dogefathers store sønn, DOGE, har selv hatt en turbulent periode etter helgens hype-event, Saturday Night Live. Kryptoen gikk følgelig som varmt havrebrød på børser verden over og har fått sårt tiltrengt drivstoff til raketten med påfølgende minihopp rundt når Musk la ut tweeten. Doge har siden lørdagsnatten vippet opp og ned og byttet på plasseringen til XRP som 4. og 5. største krypto, og er nå på 5. plass bak den sentraliserte bankkryptoen.

Rød sirkel indikerer tidspunktet for Musks tweet, for de som sliter med å lese grafer / Skjemdump: Coingecko

Markedet ellers er rolig i dag, hvor de fleste ser mindre korreksjoner, et ellers sunt tegn i et opphetet marked. Ethereum har sett nærmest vertikal vekst, selv Litecoin toppet sin gamle ATH fra 2017 mens fremtredende memecoins som Shiba er på strak veg til å bli den neste hypecoinen. Mest sannsynlig på grunn av dens slektskap, om kun i navn, med Fader Doge, som fremdeles ser økende etterspørsel i følge Google Trends.

Skjermdump: Google Trends, søk etter Doge

Siste artikler

Kanskje du også liker...