MiraiEx når 100 000 brukere!

Denne artikkelen er publisert i samarbeid med MiraiEx.

Den Norske Kryptobørsen MiraiEx har i dag annonsert at de har nådd milepælen 100 000 brukere!

For å feire milepælen deler de ut 100 000 Satoshi til 3 heldige kunder. For å vinne les mer på MiraiEx sin Facebookside.

https://www.facebook.com/MiraiExchange

Reisen til 100 000 brukere

“Det er så vanskelig å få kjøpt kryptovaluta som norsk. Jeg føler meg ikke helt sikker på å sende pass og masse dokumentasjon til andre siden av verden. Vi skal ikke lage en plattform selv da? Der nordmenn kan handle kryptovaluta trygt og enkelt?”

Det var omtrent slik det startet, en sen høstkveld i 2017, da en vennegjeng var samlet på Slack. Rundt ett og et halvt år senere skrev jeg mitt første blogginnlegg på MiraiEx som het “Houston, we have lift off!”. I 2019 var hver eneste nye bruker en ny milepæl for oss, og i fjor på denne tiden feiret vi 3000 brukere.

Det er kanskje unorsk og anti-jantelov å dele milepælene vi når under reisen, men samtidig har vi forstått at brukerne våre oppriktig ønsker å følge oss. Kryptomiljøet er helt spesielt i Norge, noe vi opplever hver eneste dag. Derfor vil jeg benytte anledningen til å dele historien om vår reise til 100 000 verifiserte brukere. Samtidig vil jeg rette en enorm takk til det enestående teamet vårt.

2017 – MiraiEx blir skapt

Som nevnt, så startet vi MiraiEx i slutten av 2017. Da var det fremdeles en ekstrem oppgang i prisen på kryptovaluta, og Bitcoin var i vinden som aldri før. Det var et perfekt tidspunkt å starte eventyret.


2018 – Fokus på teknologi og produkt

I 2018 møtte vi på mange utfordringer, som for eksempel at Bitcoin-prisen stupte sammen med folks interesse for krypto, men lidenskapen og håpet vårt om å kunne tilby nordmenn en trygg og enkel handelsplass for kryptovaluta var fortsatt sterkt. Gründergruppen vokste til åtte personer, og vi jobbet oss gjennom en tøff bear-sesong, fant løsninger på nye problemstillinger knyttet til lover og regler, som for eksempel ny hvitvaskingslov og General Data Protection Regulation, og hadde sterkt fokus på teknologi og produktet vårt.

2019 – Norges første registrerte kryptobørs

I 2019 kunne vi endelig lansere MiraiEx, og du kunne handle bitcoin og litecoin hos oss. Til våren var vi registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta. Dette var et viktig steg for oss. Dette året deltok vi også i akseleratorprogrammet til TheFactory, noe som ga oss bedre kompetanse på alt fra forretningsutvikling og finansiering, til markedsføring, branding og teambuilding. Vi ble sterkere som team.

2020 – Korona, nye kryptovalutaer og investorer

2020 startet bra for oss i MiraiEx, til tross for korona-krisen og et volatilt marked, både i kryptovaluta og norske kroner. Vi lanserte marked for ethereum, XRP og DAI, og på tampen av året hentet vi inn 5 millioner kroner i en emisjon ledet av Skyfall Ventures, og fikk derfor med oss en gruppe kompetente engleinvestorer som har vært sentrale for vår vekst og utvikling.

2021 – En eksplosiv vekst

I begynnelsen av 2021 var vi fortsatt ingen ansatte i MiraiEx, og enten så jobbet vi ved siden av, eller så brukte vi sparepengene våre til å overleve. Gründerne hvilte på skift, og det gjør vi forsåvidt enda – krypto sover jo aldri. Vi lanserte egen app og satte nye rekorder hver dag. Og så eksploderte det. I mars hentet vi inn nye 12 millioner i enda en emisjon ledet av Skyfall Ventures, og vi ønsket Øystein Stray Spetalen hjertelig velkommen inn på eiersiden av selskapet. I løpet av årets første måneder klarte vi å overbevise en liten gjeng til å bli med på laget. De kunne til og med få lønn, sammen med gründerne! Dette var en ny milepæl for oss.

Så skjedde dette:

MiraiEx i trøbbel da krypto-sultne nordmenn rant ned tjenesten

Vi måtte plutselig starte å løpe, lenge før vi hadde lært oss å krabbe. Dette var utrolig lærerikt for oss, og selv om vi møtte store utfordringer, så var det en ubeskrivelig følelse å oppleve samholdet i teamet vårt. I år har vi også lansert marked for Cardano, vårt eget donasjonssystem, dere donerte kryptovaluta til Amnesty og vi inngikk partnerskap med Vanir.

I dag har vi et team bestående av rundt 35 personer, der hver og én legger sjela si i å skape den beste plattformen for investering i kryptovaluta i Norge.

Vi håper at du ønsker å være med oss på den episke reisen vår videre!

… Og du! Vi leter etter flere flinke folk til teamet vårt. Sjekk ut de ledige stillingene her!

Siste artikler

Kanskje du også liker...