MiraiEx lanserer løsning for sparing i krypto

Kryptoguiden.no og MiraiEx har et kommersielt samarbeid. Denne artikkelen er produsert på initiativ av Kryptoguiden selv.

Muligheten for å spare fast i krypto, såkalt DCA (Dollar Cost Average), er noe mange kryptoentusiaster har etterspurt i lang tid. Frem til nå har muligheten blant de Norske aktørene vært svært begrensede, men i dag kunne endelig MiraiEx avsløre at deres løsning nå går live.

Det nye produktet har alt vekket interesse blant flere og Thuc Hoang, CEO i MiraiEx, røper at børsen har et helt utviklerteam dedikert til dette. Og vi har kun sett starten på herligheten.

Samtidig får alle som setter opp kryptosparing redusert handelsavgift frem til 30.november. For de som bruker mobilappen til MiraiEx så kan man se at det nevnes “sparekonto” inne i appen.

Skjermdump: MiraiEx App

DCA er en velkjent investeringsstrategi, hvor man i stedet for å forsøke å time markedet, investerer en lik sum fast regelmessig. I et volatilt marked slik som krypto, er DCA en gunstig strategi for å minimere risikoen for å investere hele beløpet på toppen av markedet og jevne ut investeringen.

En annen funksjon som flere venter i spenning på er muligheten til å få renter, eller såkalt “staking”, på støttede produkter. I dagens melding fra MiraiEx har de kommet med følgende utsagn rundt staking.

MiraiEx kundeskare må nok dessverre smøre seg med ytterligere litt tålmodighet, mens de sparer i vei på Norges største kryptobørs.

Siste artikler

Kanskje du også liker...