MicroStrategy siste storhandel: har 0,5% av all tilgjengelig BTC

Michael Saylors MicroStrategy har gjennomført det annonserte kjøpet av Bitcoin, for totalt 1,026 milliarder USD med gjennomsnittspris på $52 765 inklusive avgifter og utgifter, noe som totalt har gitt et kjøp på svimlende 19 452 Bitcoin.

Totalt innehar selskapet astronomiske 90 531 Bitcoin, som har vært handlet inn til en gjennomsnittspris på $23 985, med en kostnad på $2,171 milliarder. MicroStrategy sitter da med ca. 0,48% av all Bitcoin som har blitt utvinnet så langt og er dermed den 6. største holderen av Bitcoin i verden, bak de gigantiske børsene Binance, Huobi og Bitfinex sine cold wallets.

“Selskapet er fortsatt fokusert på våre to bedriftsstrategier for å utvide bedriftsanalyse-programvarevirksomheten og anskaffe og holde bitcoin,” sa Michael J. Saylor, administrerende direktør, MicroStrategy Incorporated. “Selskapet har nå over 90 000 bitcoins, og bekrefter på nytt vår tro på at bitcoin, som verdens mest adopterte kryptovaluta, kan tjene som en pålitelig verdilagring. Vi vil fortsette å forfølge vår strategi om å anskaffe bitcoin med overskytende kontanter, og vi kan fra tid til annen, underlagt markedsforhold, utstede gjelds- eller aksjepapirer i kapitalinnsamlingstransaksjoner med det formål å bruke inntektene til å kjøpe ytterligere bitcoin. ”

“MicroStrategy er fortsatt dedikert til våre analytiske kunder og vårt mål om å drive et voksende lønnsomt business intelligence-selskap,” sa Phong Le, president og økonomidirektør, MicroStrategy Incorporated. “Vi tror at bitcoin-strategien vår, inkludert våre bitcoin-beholdninger og relaterte aktiviteter til støtte for bitcoin-nettverket, er komplementær til vår programvarevirksomhet, ved å øke bevisstheten om vårt merke og gi muligheter for å sikre nye kunder” uttaler selskapet i en pressemelding.

Siste artikler

Kanskje du også liker...