Michael Saylor: Tusen selskaper har investert i Bitcoin

Bitcoin-guru og kryptoens fremste salgsmann, Michael Saylor, legenden som solgte Elon Musk på Bitcoin, har lagt frem en påstand om at over 1000 ulike selskaper så langt har gått inn i Bitcoin siden pandemien startet, med ulike beløp.

Påstanden vil dermed forklare mye av trykket Bitcoin har sett så langt, med flere storhandler, og gir også en pekepinn for den videre utviklingen for kryptoen. Flere analytikere har spådd har spådd at Bitcoin kan bikke over $200,000 i år, mens andre går så høyt som å spå en fremtid på over $500,000 for kryptoen dersom alle selskaper på S&P500 går inn i Bitcoin.

Gitt at Bitcoin når slike høyder vil det nødvendigvis også dra med seg resten av kryptomarkedet, som kan lede til at Ethereum kan nå så mye som $17,000 i år, og gode tider for flere altcoins som følger av markedspresset.

Michael Saylor og hans MicroStrategy legger ut enda en obligasjon på USD $600 millioner for å kjøpe Bitcoin i dag, og går dermed enda tyngre inn i kryptoen. Det melder selskapet i en pressemelding.

Siste artikler

Kanskje du også liker...