Mastercard med store kryptonyheter, pumper markedet

Mastercard vil tilby støtte for kryptovaluta for samtlige banker og handelssteder gjennom deres betalingsnettverk, melder CNBC.

Det verset tidligere i år rykter om at betalingsløsningsgiganten ville tilby støtte for krypto gjennom deres nettverk. CNBC melder nå at Mastercard har bekreftet nyhetene.

Gjennom et partnerskap med kryptoselskapet Bakkt, vil Mastercard tilby såkalte “custodial services, eller kryptovergetjenester. “Vi ønsker å tilby alle våre partnere muligheten til å lettere legge til kryptotjenester til hva de enn gjør,” sa Sherri Haymond, Mastercards konserndirektør for digitale partnerskap, i et intervju. “Våre partnere, det være seg banker, fintechs eller handelssteder kan tilby sine kunder muligheten til å kjøpe, selge og holde kryptovaluta gjennom en integrasjon med Baktt -plattformen.”

Nyhetene har alt ført til store bevegelser i markedet, hvor blant annet Bitcoin reagerte nærmest umiddelbart med en pump over $63 000, etter den så vidt dippet under etter forrige klatreøkt fra det digitale gullet.

Nyhetene slapp etter kl. 15:00, noe som tydelig gjenspeiles i Bitcoinkursen
Skjermdump: Coingecko

Med det gjør Mastercard det mulig for millioner av utsalgssteder og tusener av banker verden over å enkelt integrere seg mot kryptovaluta, både med debit- og kredittkort, samt enkelt integrere krypto på balansen som anvendelig kapital.

Siste artikler

Kanskje du også liker...