Krypto bikker $ 3 billioner i markedsverdi

Det har vært en imponerende “uptober” og november skuffer så langt heller ikke. Den totale markedsverdien på kryptovaluta har for første gang i kryptohistorien bikket $3 billioner ($3 trillioner på engelsk, som bruker en annen skala for store tall), i et okseløp som later til å ingen ende ta.

I følge kryptoprisindeksen CoinGecko krysset den totale markedsverdien (market cap) for kryptovaluta $3 billioner mandag ettermiddag, etter en uke som så store gains for alle de største kryptoene med nye ATH på rekke og rad.

Sist ute var Ethereum, som i formiddag bikket ny ATH (denne gang på samtlige indekser) til $4 782. Samtidig viser det digitale gullet også kjent som Bitcoin, etter en enorm pumping hvor kryptoen økte over $2 000 på kun kort tid, at den ikke lar seg stanse. Med stadige byks mot ny ATH den sist oppnådde for knappe 3 uker siden. Klarer kryptogullet den forrige høydaren $67 276 igjen denne uken, vil tiden derimot bare vise. Med det følger nok en ATH om det skulle skje.


Bitcoin med en enorm pump for få timer siden
Skjermdump: Binance

Det er ikke bare gull og sølv som bjeffer høyt i dagens marked, selv de mange populære hundetokens i alle sine varianter viser muskler, foruten seigpinte Shiba Inu. Siste nevnte vekket tilsynelatende til live en hval forrige uke, som startet en nedadgående spiral for en av høstens vinnere, i det flere startet å realisere sine gevinster i takt med ryktene om at hvalen selger seg ut.

Dogecoin derimot bykser frem, blant annet på rykter om at Starlink brukes som noder for valpemynten samt at Elon Musk byttet navn på Twitter til Lorde Edge, et anagram til Elder Doge. Fordi selvsagt gjør Musk det. Tokens med samme navn vokser følgelig frem som ugress i nypløyd åker.

Er satelittene i node trackeren til Dogecoin Starlink? Spør ca. halve internett seg
Skjermdump: https://what-is-dogecoin.com/nodes/

Hvordan resten av uken vil utvikle seg for krypto kan kun spåkulene gi svar på (samt hvalene som pumper markedet til sig eget forgodtbefinnende), men en ting virker klart. November vil by på nok en kryptothriller. Vi popper popcornet i nervøs forventning.

Siste artikler

Kanskje du også liker...