Kommentar: Nytt Bullrun i gang?

De siste ukene har uten tvil vært fryktelig tunge for mange kryptoentusiaster, flertallet har sett sine virtuelle verdier falt massivt i verdi, andre har solgt i panikk og mange har blitt tvangssolgt fordi de har giret posisjonene sine.

Nedturen startet med en tweet fra selveste Elon Musk og ble fort forsterket av mer negative nyheter samt hvaler som utnyttet at markedet pekte nedover. Som ofte med Elon Musk så har han flere tanker og planer i hodet samtidig.

For 2 dager siden dukket denne tweeten opp.

Mye av kritikken Musk kom med rundt Bitcoin var nettopp strømforbruket og skitten strøm. Men en god nyhet kommer sjeldent alene.

PayPal annonserer at brukere nå kan sende Bitcoin ut av PayPal sitt økosystem.
PayPal muliggjør krypto-uttak | Kryptoguiden

Ray Dailo, en av verdens største Hedgefond forvaltere, innrømmer han har krypto og sier han heller vi eie krypto enn statsobligasjoner.

Yale Professor og Nobel Pris i økonomi vinner Robert Shiller : I was thinking of buying them to experience the effect. A lot of people do that actually. I never bought bitcoin. Maybe I should be active in that market.

https://www.bitcoininsider.org/article/114745/nobel-prize-winning-economist-robert-shiller-mulls-over-getting-active-bitcoin-market

Cathie Woods ARK invest kjøper $20 millioner verdt med Bitcoin.

https://www.trustnodes.com/2021/05/24/ark-invest-buys-20-million-bitcoin

Milliardær Carl Icahn sier han planlegger å handle Bitcoin for 1,5 milliarder dollar.

Så kan vi avslutte med at Apple leter etter krypto eksperter for å jobbe med “alternative betalingsløsninger.

Apple søker kryptoeksperter til betalingstjeneste

Så denne uken har det kommet veldig mye positive nyheter, hvilken vei Bitcoin og andre kryptovalutaer går er det jo ingen som vet, men ting tyder jo på at bunnen kanskje er satt for denne gang.

Siste artikler

Kanskje du også liker...