Kaupang krypto Oppgraderer!

Kaupang krypto lanserer ny front end og OTC Desk, samtidig kjører de kampanje med halv spread i tidsrommet 22.03 – 26.03.

Om Kauphang

Kaupang er et norsk teknologiselskap med røtter fra NTNU i Trondheim. Selskapet ble stiftet i 2017 da en gruppe teknologistudenter så mulighetene blokkjedeteknologien brakte med seg, men samtidig oppdaget hvor mangelfullt tilbudet i Norge var. Slik ble idéen om Kaupang født – en tjeneste som gjør det trygt og enkelt å bruke fremtidens virtuelle valutaer. Det som startet som et deltidsprosjekt ble fort en fulltidsjobb, og selskapet har i dag kontorer på StartupLab i Oslo og Nerdekollektivet i Trondheim.

Høsten 2019 slo Kaupang seg sammen med Bulltech – et norsk teknologiselskap som har utviklet en fondsplattform for investeringer i virtuelle valuta. Den strategiske sammenslåingen har styrket selskapets posisjon som en ledende aktør innenfor blokkjedeindustrien i Norge.

I 2020 ble Kaupang en del av Arcane Crypto, Norges største krypto-selskap. Arcane Crypto ble børsnotert på Nasdaq Stockholm i januar 2021. Dette gir Kaupangs kunder enda sterkere trygghet og beskyttelse av lovverket, siden børsnoterte selskaper må følge veldig strenge rapporterings- og åpenhetsregler. Sammen skal Kaupang og Arcane Crypto lage den aller beste handelsopplevels for våre kunder.

Kilde : Kauphang pressemelding

Siste artikler

Kanskje du også liker...