Hvordan handle Coinbase aksjen

Med mindre du har fått vært isolert uten internett den siste tiden så har det vært umulig å ikke få med seg at Coinbase, en av verdens største Kryptobørser, i dag 14 april skal noteres på NASDAQ i USA.

Spørsmålet alle stiller seg er HVORDAN KAN JEG HANDLE COINBASE aksjen!

Her får dere svaret!

ARTIKKELEN OPPDATERES FORTLØPENDE

Coinbase starter offisiell handel på Nasdaq 14 April, nøayktig klokkeslett vet vi ikke. Men det sies nå at det vil skje “mid day”. Det var tidligere meldt at den kunne handles fra ca 13:30 Norsk tid men det viser seg å være feil.

Aksjen starter offisielt på 250USD. Dette er et kunstig lavt tall siden den sist ble omsatt i gråmarkedet for 383USD. Grunnen til at man gjør dette er for å få en større % stigning på åpningsdagen.

Siden flere fond og institusjoner ikke kan eie krypto direkte er det ventet at mange av disse vil søke eksponering mot krypto via å eie Coinbase.

Nordnet har meldt at de har klargjort for handel og at den kan handles fra sidene dems så fort aksjen slippes løs i USA.

Coinbase Global, Inc. (COIN) aksje – Nordnet

Binance annonserte at du kan handle tokenisert utgave av Coinbase hos dem.

Binance lager aksjetoken på COIN | Kryptoguiden

Oppdatering 1: 0940 : Aksjen kan handles i gråmarkedet og der omsettes den nå for 570USD.

Oppdatering 2 : 1230 : Det viser seg å være litt usikkerhet nøyaktig klokkeslett aksjen slippes for handel på Nasdaq

Reklame :

Ønsker du å teste ut Bitcoin eller andre kryptovalutaer kan du bruke linken under for å komme i gang på Norges største kryptobørs. Du får også en velkomstgave når du registrerer deg.

MiraiEx – Affilliatelenke (ved å registrere deg via denne lenken støtter du Kryptoguiden og du får en registreringsbonus) eller Direktelenke (uten å støtte kryptoguiden)

Siste artikler

Kanskje du også liker...