GameStop bygger NFT-plattform

Det begynner å bli en stund siden slaget om Wall Street med GameStop i spissen daglig toppet riksdekkende medier, men det betyr ikke at kampen er over. Den populære subredditen WallStreetBets har sett millioner av nye medlemmer siden starten av året og daglige memes og shitposts om spill og tilbehørs-forhandleren regjerer fremdeles. Samtidig ser aksjen en ny renessanse, og har steget kraftig siste uken og handles i skrivende stund for $209,43, opp fra $164,36 siden torsdag. Et kraftig byks for aksjemarkedet å være.

Skjermdump: Google

Dagens nyheter vil uten tvil gjennomsyre debatten fremover, og muligens forene krypto og GameStop en gang for alle. Den globale handelsaktøren har i det stille lansert en ny webportal for Non-Fungible Tokens (NFT), unike tokens som handles over blokk-kjeden Ethereum.

Skjermdump: nft.gamestop.com

Initiativet later enda å være i oppstartsfasen, hvor den nye nettsiden har følgende beskjed å dele [fritt oversatt]:

“Vi bygger et team

Vi ønsker velkommen eksepsjonelle ingeniører, designere, gamere, markedsførere og samfunnsledere. Om du ønsker å bli med på laget, send oss din profil eller noe du har laget til nfteam@gamestop.com”

Siden lenker også til en Ethereum kontrakt-adresse, 0x13374200c29C757FDCc72F15Da98fb94f286d71e
Hvor kildekoden indikerer en egen token for GameStop, GME, samt hinter om at NFT vil bygge på Ethereums ERC721-standard.

Nyhetene om at GameStop lager en NFT-plattform kommer ikke overraskende på. Selskapet har nylig startet å se etter en ny CEO, samt gjort andre endringer for å transformere fra en ren forhandler til et teknologiselskap, ved blant annet å ansette Matt Francis, tidligere leder for Amazon Web Services, som ny CTO.

Siste artikler

Kanskje du også liker...