Flyalarm! Airdrop på veg – Banano

I artikkelserien Flyalarm! varsler redaksjonen om relevante airdrops. Hva er en airdrop spør du kanskje? Airdrops er en sjangs for å tjene ekstra krypto, helt gratis! Vanligvis er det en del av en form for markedsføring til nye tokens eller tjenester.

Alarm! Alarm!

Banano aidrop til Nano holdere

Dette er andre runden til Nanos airdrop for Banano. Den første airdropen var uannonsert, mens denne er siktet på Nano holdere som oppbevarer Nano i egen wallet, det vil si ikke på børs. De Nano du eventuelt holder på børs kvalifiserer deg ikke til å delta på airdropen.

Formålet med denne airdropen later å være å få brukere til å stemme over representatives. Du får derfor ekstra bonus om du velger en representant som har under <1%. Det kan du gjøre direkte i walleten.

Du trenger følgende for å delta:

1. Oppbevar Nano i en wallet, som har den ekte Nano-nøkkelen (starter med nano_)

2. Oppbevare Nano i denne i perioden mellom 22. og 28. februar. Det er i den perioden Nano vil ta en snapshot av blokkjeden, men nøyaktig dato er ukjent.

Det er også ukjent om du må ha et gitt antall Nano eller ikke. For de som ikke har Nano, finnes det alltid faucets man kan bruke for å få en liten mengde, men det er dermed ikke gitt at det er nok for å kunne delta.

Liste over kvalifiserte wallets

Liste over ikke kvalifiserte wallets

  • Atomic
  • Exodus
  • Guarda
  • Kaiak’s
  • Nalli’s
  • Nanollet
  • Trust Wallet
  • Pippin (dev)

For å gjenta, dette gjelder heller ikke de Nano du eventuelt måtte ha på børs. Det er fordi de du oppbevarer på børs, er det selve børsen som holder for deg.

Hvordan gjøre krav på Banano

For å gjøre krav på Banano må du også ha en wallet som bruker samme private key eller Mnemonic phrase som Nano. Du må altså derfor opprette en wallet for Banano også. Kalium er den enkleste siden den bruker samme utvikler som Natrium.

Om du ikke har Nano wallet, kan du laste ned Natrium på Google play eller Appstore.

Opprett en ny wallet. Når du har fulgt stegene, så kan du velge en representative som gir deg bonus. Denne må da ha under <1% for å kvalifisere deg til bonusen.

Gå til tannhjulet og velg “Change representative” og velg fra listen.

Så kan du opprette en wallet i Kalium, her vil du få dine Banano automatisk fra airdropen, så fremt du kvalifiserer (dette er ikke sikkert).

Gå gjennom stegene for å opprette wallet ved å bruke samme adresse som i Natrium. Da kan du bruke Mnemonic phrasen – den finner du ved å gå på tannhjulet i Natrium, og velge “Backup secret phrase”. Da holdes det en kopi av denne i utklipp, som du kan lime inn i Kalium via “import wallet”.

Da skal også du være all set til å motta Banano via airdrop når den finner sted.

Lykke til!

Lurer du på hvordan du kan komme i gang med kryptovaluta? Sjekk ut vår guide her.

Siste artikler

Kanskje du også liker...