eToro utvider kryptotilbudet atter en gang

Handelsplattformen eToro har utvidet kryptotilbudet nok en gang, melder selskapet i en pressemelding. Det kommer kun kort tid etter siste utvidelse i porteføljen.

PRESSEMELDING:
eToro legger til ATOM, GRT, CRV og 1INCH til kryptoporteføljen
19. oktober 2021: eToro, den globale multi-aktiva investeringsplattformen, kunngjorde i dag at den har lagt til ytterligere fire aktiva i sitt kryptotilbud.
Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV) og 1inch (1INCH) er nå alle tilgjengelige på eToros investeringsplattform, noe som betyr at eToros tilbud nå består av 36 kryptovaluta.
Kosmos er et økosystem av blokkjeder som er opprettet som et "blokk-kjede internett". Investorer i ATOM-token har sikre tjenester på Cosmos -plattformen, som de belønnes med betalinger med transaksjonsgebyrer og andre distribuerte innsatsbelønninger.
GRT er en krypto som ligger til grunn for en indekseringsprotokoll designet for å organisere blokk-kjededata og gjøre den lettere tilgjengelig for brukere. Brukere av plattformen må være GRT-tokeninnehavere ettersom kryptoen sikrer integriteten til dataene som er organisert på plattformen. Til gjengjeld tjener de en andel av nettverkets avgifter.
CRV er et Ethereum-basert token som driver Curve.fi desentralisert kryptobørs (DEX). DEXens protokoll gjør utveksling av ERC-20-tokens som stablecoins lettere å bytte mellom innehavere.
1inch-nettverket er også en DEX som samler likviditet og tilbyr best mulig rente på en rekke blokk-kjedebaserte token swaps. Innehavere av tokens kan delta i nettverksstyring og videreutvikling av børsen.
Doron Rosenblum, VP for Business Solutions i eToro, uttalte: “Crypto går fra styrke til styrke for øyeblikket etter hvert som markedet vokser og nye ideer og symboler når fremtredelse. Vi ser stadig større interesse fra private investorer på plattformen vår som tror på det langsiktige potensialet i slike prosjekter.
"Vi er fast bestemt på å fortsette å oppdatere tilbudet vårt til brukerne for å hjelpe til med å diversifisere porteføljene sine med et bredere spekter av kryptoaktiver. Vi vil fortsette å utvide vårt utvalg av krypto-eiendeler med flere mynter snart.
"Som alltid oppfordrer vi investorer til å gjøre egen research. Alle krypto-eiendeler har whitepapers som beskriver bruksområdet. Vi oppfordrer brukerne våre til å være forsiktige og husk at når du investerer, er det lurt å diversifisere og bare investere i markeder og instrumenter du er kjent med.”
eToro har tilbudt privatkunder tilgang til kryptomarkedene siden 2013. eToros brukere kan enkelt kjøpe, beholde og selge de virkelige underliggende eiendelene til alle fire tokens på investeringsplattformen, ved hjelp av fiat -valuta.
Dette er de siste kryptoene som ble med i eToros cryptoasset-serie etter tillegg av Solana (SOL), Polkadot (DOT) og Filecoin (FIL) i oktober; Enjin (ENJ), Maker (MKR) og Shiba Inu (representert på eToro som SHIBxM) i juli, og Chainlink, Dogecoin, Uniswap, Aave, Compound, Yearn.Finance, Decentraland, Algorand, Polygon og Basic Attention Token tidligere i 2021 . Foreløpig vil ikke alle fire tokens være tilgjengelige for amerikanske brukere

Siste artikler

Kanskje du også liker...