eToro utvider kryptoporteføljen

Det Israelske meglerforetaket eToro har utvidet kryptoporteføljen og tilbyr nå totalt 31 kryptovaluta for handel for kunder utenfor USA, i følge en pressemelding.

Den sosiale handelsplattformen, viden kjent for sin copytrading-funksjon som gjør det mulig for brukere å kopiere nettverkets topphandlere automatisk, utvider nå kryptotilbudet til å inkludere både Polkadot (DOT) og Filecoin (FIL) for hungrige investorer. Kunder i USA må derimot belage seg på et noe snevrere utvalg med “bare” 27 kryptovaluta å velge mellom, og vil enn så lenge ikke tilbys verken DOT eller FIL for handel.

Polkadot og Filecoin har begge vært blant dette bullrunnets vinnere og oppnådde ny ATH i våres, hvor DOT hadde en ATH på $ 49,35 (-36%) 15. mai, mens FIL nådde $ 236,84 (-69,8%) 01. april. Det er fremdeles mulig å gjøre et kupp, med andre ord, dersom kryptoene skulle nå tidligere høydare.

Doron Rosenblum, VP Business Solutions i eToro uttalte følgende i pressemeldingen:

“Til tross for den siste volatiliteten i kryptomarkedet, ser vi fortsatt økende interesse for aktivaklassen fra både institusjonelle og private investorer, som tror på kryptos langsiktige potensial. Vi er forpliktet til å tilby brukerne våre flere muligheter til å diversifisere porteføljene sine med et bredere spekter av kryptoaktiver. Vi vil fortsette å utvide vårt utvalg av krypto-eiendeler med flere mynter snart.

Som alltid oppfordrer vi investorer til å DYOR (Do your own research) [red]. Alle krypto-eiendeler har whitepapers som beskriver bruksområdet. Vi oppfordrer brukerne våre til å være forsiktige og husk at når du investerer, er det lurt å diversifisere og bare investere i markeder og instrumenter du er kjent med.”

eToro har tilbudt handel i kryptovaluta paret mot fiat siden 2013. Selskapet gjorde Enjin (ENJ), Maker (MKR) og Shiba Inu (representert på eToro som SHIBxM) mulig for handel i juli, og Chainlink, Dogecoin, Uniswap, Aave, Compound, Yearn.Finance, Decentraland, Algorand, Polygon, og Basic Attention Token tilgjengelig tidligere i 2021.

Siste artikler

Kanskje du også liker...