eToro med nye kryptolanseringer

eToro feirer nytt år med nye kryptolanseringer, melder selskapet i en pressemelding. Nå har den sosiale investeringsplattformen lagt til både The Sandbox og Celo i sitt utvalg av krypto, antakelig til stor glede for sine vordende investorer.

Med lanseringen av The Sandbox (SAND) sammen med Celo (CELO), som ble lagt til i slutten av november, betyr det at norske brukere kan handle hele 42 ulike kryptoaktiva hos eToro.

I pressemeldingen skriver eToro følgende om de nye kryptoene:

The Sandbox (SAND) er et virtuelt spill som kombinerer blokkjedeteknologi, DeFi og NFT-er i et 3D-metavers. Den virtuelle verdenen lar brukerne lage og tilpasse både spill og digitale eiendeler med gratis designverktøy. De virtuelle eiendelene som opprettes kan deretter benyttes som NFT-er og selges for SAND-tokens på The Sandbox Marketplace. SAND-tokens er den opprinnelige tokenen til The Sandbox, og benyttes som grunnlag for alle transaksjoner og interaksjoner i spillet.

Sebastien Borget, COO & medgrunnlegger i The Sandbox sier: «Vi er glade for at eToro lister SAND-tokens på sin plattform. Dette gjør det mulig for kundene å lære mer om NFT-er og oppdage de mange mulighetene ved vårt åpne gaming metaverse».

Celo (CELO) er en DeFi-plattform som gjør det enklere for brukere og investorer av kryptoaktiva å gjøre opp transaksjoner via mobiltelefonen. Premisset til Celo er at tilgangen til finansielle tjenester er sterkt begrenset av teknologien vi har tilgjengelig, men med utbredelsen av mobiltelefoner rundt om i verden, vil det å gjøre verktøy og transaksjoner tilgjengelig på smarttelefoner betydelig forbedre denne tilgangen. Investorer i CELO-tokenet kan stemme på ulike initiativer, som for eksempel å gjøre CELOs blokkjede karbonnøytral.

Natalie Alfers, Exchange & Partner Marketing Lead i Celo Foundation sier: «Teamene som jobber med Celo ser frem til å samarbeide med eToro, som både er en pioner innenfor kryptovaluta og en ledende investeringsplattform på verdensbasis. Dette gir langt flere brukere tilgang til å kjøpe CELO og delta i utviklingen av Celos økosystem».

«Vi ser en enorm etterspørsel etter DeFi- og metaverse-tokens, og vi er glade for å kunne tilby flere av disse aktivaene til kundene våre. Med disse kryptoaktivaene tilgjengelig, kan våre kunder investere i 42 forskjellige tokens på plattformen vår», sierDoron Rosenblum, VP for Business Solutions hos eToro. «Vi vil fortsette å utvide kryptotilbudet, slik at det blir mulig å diversifisere porteføljen med et bredt spekter av ulik krypto».

eToro har tilbudt privatkunder tilgang til kryptomarkedene siden 2013. eToros brukere kan enkelt kjøpe, holde og selge de underliggende verdiene til The Sandbox (SAND) og Celo (CELO) på sin investeringsplattform ved å bruke fiat-valuta.

Foreløpig vil disse to tokenene ikke være tilgjengelige for amerikanske brukere.

Siste artikler

Kanskje du også liker...