Ethereumraketten tordnet gjennom $3000

Da har det skjedd folkens. Ethereum testet nervøst motstanden tett opp mot $3000 gjennom hele helgen, men torndet til slutt gjennom i natt – og har dermed nådd en solid milepæl med ny ATH på $3,199 (ikke endelig enda).

Skjermdump: Coingecko

Med det gjør Altcoin Numero Uno og alles favoritt digitale sølv nok et innhugg i kryptokrønikene. Skyhøye gas fees og solid konkurranse fra BNB, som selv nettopp nådde ny ATH, til tross. Ingenting later å stoppe Ethers ville ferd mot månen, hvor enkelte analyser spår enda eventyrlig vekst for kryptoen i lys av synkende Bitcoindominanse i det som helt klart trekker sterke paralleller til tidligere alt seasons.

Det var heller ikke mange dagene siden forrige milepæl, når Ethereums deposit contract bikka 4 millioner ETH og enorme mengder opsjoner gikk ut ved månedsslutt, hvor enkelte analytikere mente det kunne medføre en dump ned til $2500 før den skjøt videre mot $3000. I stedet har den bykset til og sett utrolige +34,5% bare siste uken. Hva fremtiden bringer nå er det store spørsmålet. En solid korreksjon etter det enorme steget forventes nok av markedet, men det gjenstår enda å se hvor ferden stopper før den gang.

Kryptoen har nå en markedsverdi på over $350 milliarder dollar og er med det verdt mer enn Mastercard. Ethereums vekst har vært eksepsjonell så langt dette bullrunnet, og er nå opp over +1300% siste året sammenlignet med Bitcoins +540%, som selv første gang nådde $350 milliarder i markedsverdi 21. November i fjor.

Imidlertid gratulerer vi ETH-hodlerne. Her på Kryptoguiden-huset regnet vi med at mai ville bli en flott måned for denne rake(tt)lige gjengen, men at det skulle komme så kjapt kom nok brått på de aller, aller fleste.

Siste artikler

Kanskje du også liker...