Ethereum knuser gammel ATH

Oppdatering: Etter flere lesere har poengtert at Ethereum ikke har brutt ATH på samtlige børser, Kryptoguiden forholder seg til Coingecko som viser ny ATH ble nådd. Hva gjelder begrepet “knuser” er dette et forsøk på lett humor fra vår side da ATH kun ble brutt med noen fåtalls dollar. /RED

Kun en knapp dag etter Bitcoin skjøt fart gjennom sin gamle ATH, følger altcoin over alle altcoins etter og “knuser” den gamle rekorden fra tidligere i år med noen fåtalls dollar, samtidig som den også oppnådde den magiske milepælen på $ 500 milliarder. Ny ATH for kryptosølvet Ethereum er i skrivende stund på $ 4 361,18.

Bitcoin tok flatt av etter sitt gjennombrudd bare dagen før, mens mange lurte på når markedet eventuelt skulle gå inn i altseason, som ofte følger etter kryptogullet bryter gjennom tidligere høydare.

Flere populære altcoins tar nå og følger etter det “digitale sølvet” og ser etterlengtet vekst etter den iskalde kryptosommeren som nok fikk mang en kryptoveteran til å revurdere sine investeringer. Det er dog ikke bare gull og grønne skoger da det fremdeles er flere tidligere kontroversielle altcoins som sliter, til sine hodleres åpenbart store fortvilelse.

Det “digitale gullet” tar samstundes også sikte på å overgå markedsverdien til fysisk sølv, og nærmer seg faretruende å ta over plasseringen til det edle metallet menneskeheten har brukt for byttehandler gjennom årtusener.

Skjermdump: companiesmarketcap.com

Alt i alt har “Uptober” så langt ikke skuffet og bydd på en real kryptothriller. Kryptoguiden gleder seg til fortsettelsen og lover å rapportere de store sakene. Enn så lenge gratulerer vi alle Ethodlere!

Siste artikler

Kanskje du også liker...