Enda mer krøll for Binance

Kryptobørsen Binance er nok en gang gjenstad for regulatoriske inngrep, denne gang i Malaysia. I tillegg gjør Binance egne grep i Europa.

Brukere i enkelte land i Europa vil ikke lengre kunne åpne nye terminkontrakter eller derivater, samt må avslutte eksisterende innen 90 dager. Øvrige tjenester, som spot handel av krypto og tilgang til Binance, skal ikke være berørt. Først ut i Europa er Tyskland, Italia og Nederland. Norges status og fremtid er så langt uavklart, men Binance legger ikke skjul på at dette kan ramme ytterligere land i Europa i det børsen selv beskriver som en prosess for å veive ned tilbudet av høyrisikoobjekter, antakelig for å gjøre børsen mer spiselig ovenfor regulatoriske myndigheter verden over.

I tillegg er børsen i skikkelig hardt vær i Malaysia, hvor de har mottatt en advarsel om rettslig etterspill fra det Malaysiske finanstilsynet, som kaller Binance en uautorisert markedsoperatør i landet. Binance er følgelig beordret til å stenge tilgangen til Binance.com og bruk av appen innen landegrensene, og avslutte all markedsføring samt stenge tilgangen til Telegramgruppen for Malaysiske borgere, innen 14 dager.

Følg meg gjerne på Twitter! @KryptoKonrad

Siste artikler

Kanskje du også liker...