En Gründers Reise del 5

CEO og Gründer i Firi Thuc Hoang skriver om sin reise som Gründer og leder i Firi

Jeg hadde ikke forestilt meg å sitte her nå i 2022 og se tilbake til alt det som har skjedd i 2021. 2021 har virkelig flydd forbi! For min egen del så har jeg lært masse om meg selv men også blitt kjent med mange forskjellige folk! Ingen nevnt, ingen glemt 🙂

Ingen kunne se for seg (inkludert meg selv) veksten som @firiapp har hatt de siste 12 måneder. Tusen takk til @skyfall_vc, @bakkenbaeck Ventures og våre fantastiske engleinvestorer som trodde på oss og vår visjon såpass tidlig!

Januar 2021 startet med hele 3 fulltidsansatte (@oyvkva@hammarberga og meg). Fast forward 12 måneder så avslutter vi året med 47 fulltidsansatte på tvers av alle teams. 6.85 mrd NOK i handelsvolum.

Gründerteamet gikk fra å eie alle hattene i selskapet til at vi bygget et management team for å bygge selskapet videre.

CEO: @TinfoilThuc

COO: @Marius_Hogevold

CFO: @MsCheeeng

CTO: @johanth

CLO: @KrFalk

CPO: [REDACTED]

Vi fikk lansert: – Mobil-app – Open banking – Skatterapport v1 – Donasjonssystem v2 – Ny coin (ADA) Er mye vi ikke fikk lansert i 2021, men som vi har troen på at vi vil klare å få til i 2022!

Det er mange ting vi kan bli bedre på og jeg har som mål i 2022 å gjøre disse prosessene enda mer smidig og raskere for våre kunder. – Opprettelse av konto – AML – Support – Innskudd av FIAT – Flere kryptovalutaer – Bredere støtte av blockchains – Enda mer stabil plattform

Ved å få til alt vi ønsker å gjøre så er vi helt avhengig av å ansette flere flinke folk. Se gjerne på stillingene vi har ute og søk! Eller send det til noen du tror kan passe! https://firi.com/no/career

På det personlige planet så har jeg blitt utfordret av både veksten i @firiapp men også i familieforøkelsen (som skjedde Oktober 2020). Jeg har lært enormt om meg selv under stress og press, forventninger til en selv og hva slikt gjør med deg over tid.

Jeg har heldigvis mange gode folk rundt meg og utrolig snille investorer jevnlig tar kontakt for all type snakk. Takk for at dere får meg til å slappe av i en ellers travel hverdag. I lang tid har jeg kjørt meg selv ekstra hardt, men det var i 2021 jeg forstod verdien av

Å ta en pause fra arbeidet. Som den introverten jeg var/er så lå det dypt inne å stille til intervju, å bli tatt bilder og podcasts. Sannheten er at det ikke er så ille å si noe feil, det er faktisk lov å gjøre feil. Å være sårbar og akseptere at man bare er menneske.

Men det jeg angrer mest på er at jeg ikke feiret mer av målene jeg hadde oppnådd igjennom året. 10 sekunder med feiring og så rett på igjen. Ingen visste hvem jeg var og jeg hadde ingen nettverk. Ingen forventet at @firiapp skulle gå sånn som det her, spesielt ikke meg.

Jeg forventet aldri å komme i kontakt med så mange flinke folk som ville jobbe sammen med meg i @firiapp! Tusen takk til alle som er med meg på denne reisen! Men det stopper ikke her, 2021 var bare starten. Nå har jeg bevist ovenfor meg selv at det er ingenting som kan

stoppe meg så lenge jeg har troen på det jeg holder på med. Og det har jeg! Bare i dag startet 8 flinke kollegaer i @firiapp!

Og som alltid så gleder jeg meg til å fortelle om alt det kule vi holder på med og som vil komme ut til alle våre 125K+ kunder i nærmeste fremtid.

Nå har vi endelig fått bygd organisasjonen til det nivået som trengs for å kunne starte med å bygge flere innovative løsninger. 2017-2019: Produkt 2019-2020: Markedsføring 2020-2021: Organisasjon + drift 2022 blir et vanvittig kult år! LFG!

Følg Thuc på twitter : https://twitter.com/TinfoilThuc

Les de tidligere delene under.

Les Del 1: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-1/

Les Del 2: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-2/

Les Del 3: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-3/

Les Del 4 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-4/

Les Del 5 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-5/

Siste artikler

Kanskje du også liker...