En Grunders Reise del 4

Thuc Hoang en av grunderene og CEO hos Mirai Technologies AS har hatt ekstrem suksess med Kryptobørsen MiraiEx. Dette fører til at Thuc har fått hundrevis av spørsmål. Han har derfor valgt å dele reisen med oss lesere.

Følg gjerne Thuc på Twitter : https://twitter.com/TinfoilThuc

Det føles som om April-måned var for en evighet siden, men i realiteten så var det ikke mer enn 4 måneder siden. Som om Q1 volumet ikke var crazy nok, så startet påsken med et skikkelig brak!

5 dager før April måned startet kunne vi annonsere at Øystein Stray Spetalen hadde blitt aksjonær i @Mirai_Exchange. Følelsen av å nettopp å ha lukket en finansieringsrunde uken før med @skyfall_vc hadde ikke fått tid til å marinere seg en gang.

Kryptobørs henter 12 millioner: – Hatt noen veldig gode måneder – E24

Dette var forøvrig runde #2 ledet av @skyfall_vc 3 måneder etter at de valgte å investere i oss! Jeg og teamet er evig takknemlig for at @espen_malmo hadde troen (og fortsatt har tro) på vår visjon og misjon

Både Espen og Øystein ble valgt inn i vårt styre på generalforsamling den måneden. Til alle som tydelig satt med fasiten da nyheten om at Øystein hadde investert i oss tok feil. Han er fortsatt aksjonær hos oss og svært aktiv i styrearbeidet 😉

Mens jeg og @oyvkva var opptatt med å følge opp finansieringsrundene tok teamet over og sørget for at tjenestene våre fungerte knirkefritt for kundene våre. Du må ha vært på innsiden for å se hvor hardt folk jobbet. Noen var først på jobb og sist ut i denne perioden…

Legger ved litt snacks uten Y-aksen. April ble vår beste måned YTD (på det tidspunktet). 37% kundevekst. 246% økning i volum. 2X antall aktive brukere på plattformen. Du finner kanskje tallene våre hvis du følger @Mirai_Exchange 😉

Bilde

En helt utrolig surrealistisk opplevelse å avslutte dagen med at ALLE satt oppe og ventet på at systemet pumpet ut statistikk for dagen. Men for min del så var dette starten på en ond sirkel som jeg ikke oppdaget selv.

Bilde

Det var faktisk min kone som fortalte meg at det å sitte på kontoret i garasjen ikke fungerte så bra for meg (??). Fordi jeg tok meg aldri tid til å spise. Da fikk jeg streng beskjed om å flytte kontoret inn i huset, skulle til og med få corner-office ved spisebordet!

Selv om jeg ikke forstod hva dette hadde å si for min produktivitet, så har det vist seg at dette var det beste men mest upopulære valget. Når man får tunnelsyn så er det viktig at man har et godt støtteapparat rundt deg som bryr seg og sier ifra!

Det er så mange deler av å være gründer som man ikke får lært eller hørt om. Suksess kommer ALDRI over natten. Vi startet med dette i det kryptovinteren startet mot slutten av 2017.

Det er unorsk å dele milepælene man når under reisen. De fleste vil bare se enhjørningene men ikke nødvendigvis bli med å bygge de. Blod, svette og tårer har gått med på å forme disse selskapene. Vi er langt ifra å bli enhjørning, men det er helt klart en drøm de fleste har!

Generelt så var det mye som skjedde i April. @MarenKleppan startet onsdagsbingo, vinneren fikk egen designet emoji! Med lange, stressende dager og med en vekst vi ikke var klar for, så var det umulig å ikke bli motivert av å se hvor gøy andre hadde det!

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Crypto never sleeps. Det gjør ikke vi heller!

Til slutt: vi leter ALLTID etter flinke folk som vil bli med og bygge broen for fremtidens finans. Sjekk ut https://miraiex.com/no/career for litt mer info! DM meg om du har spørsmål, jeg skal prøve å svare så godt jeg kan 🙂

Les Del 1: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-1/

Les Del 2: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-2/

Les Del 3: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-3/

Les Del 4 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-4/

Les Del 5 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-5/

Du lurer kanskje på hvorfor illustrasjonsbilde er av en pingvin. Følg med for svar senere!

Siste artikler

Kanskje du også liker...