En Grunders Reise del 3

Thuc Hoang en av grunderene og CEO hos Mirai Technologies AS har hatt ekstrem suksess med Kryptobørsen MiraiEx. Dette fører til at Thuc har fått hundrevis av spørsmål. Han har derfor valgt å dele litt av reisen hver uke.

Link til Del 1 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-1/

Link til Del 2 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-2/

Torsdag 29.06.2021

I det siste har jeg lest flere og flere blogginnlegg om at gründernes egenskaper ofte smitter over til selskapet. Og det tror jeg har at min baby @Mirai_Exchange har fått både de gode og dårlig egenskapene mine.

Lenge har jeg tenkt hvordan dette skulle gå når man ikke har hatt tidligere erfaring med startups og dette med vekst. Hvordan gjorde folk det i gamle dager? Frem til nå har vi hatt et gründerteam som har fungert som en syntetisk ledelse hvor alle har tatt del i alle prosesser.

Dette har fungert utmerket i 2-3 år, men nå som vi vokser kraftig så blir det vanskelig når det er så mange som skal ta del i samtalene. Et viktig punkt her er at vi alle ikke har erfaringen til å alltid gjøre de beste valgene. Og lenge har dette gått utover organisasjonen.

Organisasjonen er minst like viktig som alle andre. Men for oss så har det vært et av våre svakeste ledd. Mens mange andre selskaper har vært veldig flinke på dette, så har vi prioritert teknologi og produkt. I mai kom vi til et viktig punkt; hvor finner vi slik kompetanse?

Hva skjer hvis vi ikke finner en som forstår viktigheten og har gjennomgått en slik transformasjon? Å ha en flat organisasjonsstruktur har lenge vært en drøm som jeg har hatt, men ikke forstått hvorfor det er så vanskelig å få til før nå.

En ting er klart; alt handler om timing! Vi bygde tjenestene våre med en klar visjon, med klare mål og utførte jobben når markedet var med oss. Vi hentet kapital ved svært gunstige tidspunkter for å vokse raskt.

På under 2 måneder har jeg fått bygd opp et management team som har allerede bekreftet at timingen for å gjøre dette var riktig. Hadde jeg ventet litt til så hadde det ikke gått så bra. En av mine svakheter er at jeg har lyst til å gjøre alt, gjerne i går.

Å prioritere er så vanskelig når man har brukt mye tid på å gjøre selskapet klart for å bygge flere produkter. Mange av oss i gründerteamet har vært konsulenter og har over tid funnet ut at det å bygge produkter som mange bruker gir en helt annen form for motivasjon og energi.

Ingen som ser hva vi går igjennom og hva vi holder på med. Det har kanskje noe med at jeg ikke liker å hausse opp noe før jeg vet jeg kan levere godsakene. Min jobb vil uansett være å sørge for at vi fortsetter å ta de riktige valgene i tiden som kommer!

Nå går selskapet inn i enda en ny epoke. Grunnmuren er satt, teamet er klare for utfordringene som venter oss. Gi oss muligheten til å samle hele gjengen for å bygge de nye tjenestene som du ikke visste du trengte!

Følg gjerne Thuc på Twitter : https://twitter.com/TinfoilThuc

Les Del 1: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-1/

Les Del 2: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-2/

Les Del 3: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-3/

Les Del 4 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-4/

Les Del 5 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-5/

Siste artikler

Kanskje du også liker...