En Grunders Reise del 1

Thuc Hoang en av grunderene og CEO hos Mirai Technologies AS har hatt ekstrem suksess med Kryptobørsen MiraiEx. Dette fører til at Thuc har fått hundrevis av spørsmål. Han har derfor valgt å dele litt av reisen hver uke.

Mandag 14/06/21

Nå har det straks gått 2 uker siden jeg fikk en ny CFO og CTO, og tiden har gått unna utrolig fort. Mye har skjedd på kort tid, og for min del så er det en helt vanvittig følelse å sitte her og se at organisasjonen allerede har tilpasset seg den nye virkeligheten. For min del så mistet jeg ansvaret for noe jeg har brent for siden jeg var en liten gutt. Teknologi. Men jeg lider ingen nød, er utrolig deilig å ha en som alltid er på toppen av sitt game som bare rydder opp i ting jeg har stelt i stand.

Jeg har for første gang på veldig mange år hatt en hel helg uten å jobbe en eneste time. Jeg kan seriøst ikke huske sist gang jeg gjorde det. Utrolig rar følelse. Men det er også deilig å vite at Mirai fortsatt står og lever når jeg har tatt meg fri i helgen.

Jeg har gitt meg selv et enormt press og forventninger om å være tilgjengelig for alle i selskapet 24/7. Innser nå at selskapet klarer seg helt fint uten meg over helgen. Familien har i hvert fall spist ganske en del iskrem, godt var det, både for familie og sjelen!

Bare så det er sagt; jeg har all respekt for den jobben alle CFO’er gjør. Du ser ikke arbeidet, men selskaper hadde ikke klart å vokse i fart uten CFO’ene som skaper struktur og sørger for at bøkene er både riktig og at man kan ta gode beslutninger basert på datagrunnlaget.

Følg gjerne Thuc på Twitter https://twitter.com/TinfoilThuc

Les Del 1: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-1/

Les Del 2: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-2/

Les Del 3: https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-3/

Les Del 4 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-4/

Les Del 5 https://kryptoguiden.no/en-grunders-reise-del-5/

Siste artikler

Kanskje du også liker...