Elon Musk svarer på kritikken

Det var knyttet stor forventning til når Tesla la ut sin kvartalsrapport, hvor flere spekulerte i om selskapet ville gå til anskaffelse av ytterligere Bitcoin og dermed bidra videre i kryptorallyet. Overraskelsen var derfor stor når det kom frem at selskapet tvert i mot hadde solgt deler av behodlingen, og det ble på Twitter reist spørsmål om Tesla kun gjorde Bitcoin-trekket som et PR-stunt, mens andre igjen mistenkte mer ondsinnede hensikter.

Dave Portnoy, en kjent Bitcoin-kritiker som nylig selv gikk til innkjøp av 1 hel Bitcoin, anklaget Mars-kongen for å regelrett drive en pump and dump på Bitcoin. Elon Musk er ikke ukjent for å være nokså frittalende av seg på Twitter, og la ballen død med en gang når han forsvarte at Elbil-produsenten hadde solgt kryptoen for å vise at Bitcoin egner seg for å holde på balansen, ved å bevise dens likviditet.

Med det bør vel siste ord i saken være sagt, og markedet kan slå seg til ro med at Tesla, som ironisk nok tjente mer på Bitcoin-salget enn salget av elbiler sist kvartal, langt fra har gått bort fra Bitcoin-strategien og fremdeles akter å både hodle krypto på balansen og godta krypto som betalingsmiddel for sine tjenester.

Siste artikler

Kanskje du også liker...