Elon Musk: SNL livestreames på Youtube

Oppdatering: Lenken fra Elon Musk fungerer ikke lengre av ukjente årsaker.

De fleste på planeten jorden, og antakelig en del utenfor også, har fått med seg at The Dogefather, Imperator of Mars og Teslasjefen selv, Elon Musk, skal delta på nattens Saturday Night Live.

Musk, som tidligere sendte en kryptisk tweet hvor han atter igjen hauset opp under hypen for Doge, har skapt massiv forventning til hans liveopptreden på det amerikanske humorpregede underholdningsprogrammet, hvor markedet har gått ad skaftet og Doge har sett en enorm pump og følgelig truet posisjonen til BNB som regjerende bronsekrypto.

Nå har Teknokongen selv lagt ut en link til livestream på Youtube som vil strømme begivenheten, hvor i tillegg til Elon popstjernen og tidligere Disneyprinsesse Miley Cyrus, også vil delta.

Showet foregår klokken 05:30 i natt norsk tid, antakelig litt i seneste laget for de fleste kryptohandlerne i feil tidssone, men det kan være vel verdt å få med seg, da Doge trolig vil svinge enormt som følge av utfallet av showet.

Lenken fra Elon Musk skal vist nok være tilgjengelig for borgere utenfor USAs riksgrenser, og det ser i skrivende stund ikke ut til at det er en Youtube premium-avhengig livestream.

Følg meg gjerne på Twitter!

Siste artikler

Kanskje du også liker...