Dogecoin med nok en pump etter Musk-tweet

Det vil utvilsomt skrives mange lærebøker om markedspsykologi som omfatter kryptovaluta (og GME for den saks skyld), og sosiale medier i tiden fremover.

Nå har selveste teknokongen og Imperator of Mars, Elon Musk, atter en gang bestemt seg for å pumpe Dogecoin. Det er ikke mer som skal til; en liten tweet og Doge skyter i været.

Dogecoin, som opplevde at luften var i ferd med å gå ut av ballongen, har utvilsomt mange takknemlige hodlere i dag nå som memekryptoen atter en gang havner i nyhetsbildet. Kursen gikk i været nærmest umiddelbart etter at The Dogefather la ut sin tweet, og handles i skrivende stund for $0,325, ned -26% fra ATH på $0,450 satt den 19. April.

Rød pen pil indikerer når Tweeten ble gjort, dersom det ikke var tydelig nok og du behøvde å få det inn med teskje.
Skjermdump: Coingecko

Den populære moromynten har vært gjennom en real berg og dalbane i år, og målet om å oppnå $1 er ikke så fjernt som mange, forfatter selv inkludert, skulle tro for noen knappe måneder siden.

Elon Musks påvirkning på markedet må ei heller undervurderes, hvor det har gått så langt at noen faktisk har laget en åpen-kildebot som automatisk kjøper Bitcoin hver gang han tweeter om det.

Fordi selvsagt har noen gjort det.

Siste artikler

Kanskje du også liker...