Doge overtar XRPs pallplassering

Dogecoin, dette bullrunnets soleklare vinner, har overtatt XRPs pallplassering og er dermed kryptovalutas 4. største.

Memecoinen, som brøt gjennom den magiske grensen på 50 cent tidligere i dag, har hatt en ellevill oppgang etter Elon Musk la sin elsk på det som er den eldste memecoinen i dagens kryptomarked, hvor den har sett spinnville +21 000% økning siste året.

Doge har nå en markedsverdi på $68 milliarder (i skrivende stund), og en må jo nesten spørre seg om ikke målet denne gang er 69 for de fleste. Fordi 69 liksom.

Skjermdump: Coingecko

Kryptoen ser nå resultater av sin 2 år lange pumpekampanje for å få den til å oppnå verdi på $1, noe den faktisk ser ut til å kunne være i stand til. Det store spørsmålet, og det de fleste dogeinvestorene nok bør ha klart for seg, er hva som kommer til å skje dersom den faktisk når målet. Vil den kollapse når målet endelig er nådd, eller rett før? Eller kanskje den fortsetter ferden?

For mange, blir det nok tidenes gamble.

Samtidig er det knyttet stor forventning til hva som kommer til å skje når The Dogefather selv, Mr. Musk, om få dager trer på scenen på Saturday Night Live, etter hans kryptiske tweet som initierte siste pump på kryptoen.

Ingenting er sikkert i kryptoverden, noe Doge er et prima eksempel på, men en ting virker klart. Denne krypotothrilleren er langt i fra over enda.

Følg meg gjerne på Twitter!

Siste artikler

Kanskje du også liker...