Coinbase med nytt mål: vil liste alle krypto

I en tweet fra Brian Armstrong, CEO i Coinbase, kommer det frem at den amerikanske børsnoterte kryptobørsen har som mål å liste alle kryptovaluta, så fremt de er lovlige.

“En påminnelse om hvordan Coinbase lister sine aktiva: Vårt mål er å liste *alle* aktiva hvor det er lovlig,” mikroblogget den velkjente milliardæren på Twitter.

Han la også til at ingen krypto ville få særbehandling, og at de ikke ville gi kjøpsanbefalinger da de har tro på at de frie markedskreftene selv vil styre innovasjonen i krypto.

I tillegg ble det hintet frem at det kan komme en måte for brukere å gi vurderinger av de ulike investeringsobjektene, som vil la brukerne gjøre kvalifiserte vurderinger basert på anmeldelser fra andre investorer.

Det har tidligere vært stor stas for en kryptovaluta å bli listet på Coinbase, som ofte har medført en kursoppgang med forventningene det medfører, i det som også er kjent som “Coinbase-effekten”.

Per i dag har Coinbase 63 kryptovaluta tilgjengelig for handel, og har derfor en lang vei å gå før de når det hårete målet.

Følg meg gjerne på Twitter! @KryptoKonrad

Siste artikler

Kanskje du også liker...