Citi vurderer å gjøre inntog i krypto

Citigroup, en av verdens største valutahandelsbanker, vurderer å gjøre inntog i krypto etter eksplosiv vekst i etterspørsel fra deres kundegruppe, melder Financial Times.

Banken føyer seg dermed inn i rekken av tradisjonelle finansinstitusjoner som ser økende etterspørsel fra sine kunder, som de ikke lengre kan ignorere. Banken har så langt ikke avgjort om de skal gå inn i krypto, men global valutahandelssjef i Citi sier til avisen at de vurderer både handel, vergetjenester og finansieringstjenester relatert til krypto.

Citi publiserte i starten av mars en bullish rapport hvor de påstod at Bitcoin kan bli et virkemiddel innen internasjonal handel og at motstanden mot krypto er i ferd med å “smelte vekk” i store deler av det tradisjonelle finansmiljøet.

Samtidig nevner kilden til Financial Times at han ikke har hastverk og ikke vil FOMOe inn i markedet, da han så vel sier:

“I don’t have any FOMO because I believe that crypto is here to stay and that we are just at the very beginning of the market”

Det tror vi at han har helt rett i.

Siste artikler

Kanskje du også liker...