Cathie Wood: Fremdeles bullish på Bitcoin til $500 000

Kilde: Yahoo! Finance og Bloomberg TV

Bitcoin-dronningen og Ark Investment Management CEO, Cathie Wood, har igjen vært i mediene og frontet sin Bitcoin-spådom med kursmål på $500 000, til tross for gårsdagens historiske dump på kryptoen.

19. mai vil uten tvil gå ned i kryptohistorien som en av de største dumpene i Bitcoins historie til nå, hvor det digitale gullet så et ras helt ned til $30 000, et gigantisk svalestup fra nivået på rundt $40 000 det så i timene før. Det har siden verset mange rykter, med mistenkelig markedsaktivitet og kryptiske beskjeder på sosiale medier, drivstoff og grunnlag for flere konspirasjonsteorier i et marked preget av mange spørsmål og få svar.

Til tross for mageplasket, har Cathie Wood i et nytt intervju med finansnyhetsmediet Bloomberg TV, gjentatt sitt bullish kursmål på $500 000 for Bitcoin. Samtidig påpeker hun at markedet nå er veldig “emosjonelt” og sier at det er vanskelig å spå bunnen, men mener at Bitcoin fremdeles er på billigsalg.

Wood bemerket også Elon Musks miljøbekymringer om kryptogiganten, og fremhevet at kraft fra solcellepanel vil drive mye av energikravet fremover.

De Forente Statene ser også mange kryptofond, Exchange Traded Funds (ETF), på planleggingsstadiet – hvor flere av disse bare venter på godkjenning fra det amerikanske verdipapirtilsynet SEC for å lansere – en mulighet Wood mener at bare øker for at vil skje i tiden fremover, på grunn av gårsdagens korreksjon.

Ark Investment Management er selv tungt investert i krypto, og har følgelig egeninteresse av å komme med bullishe påstander om Bitcoins fremtidige prisnivå mot fiat i håp om å fyre opp markedet, men har i sine analyser gjort offentlig sitt grunnlag, hvor det blant annet vises til masseadopsjon innen finans og større selskaper som mye av bakgrunnen for dette.

Siste artikler

Kanskje du også liker...