Bloomberg: Større sjans for BTC til $100K enn $20K i år

Bloombergs senior handelsstrateg Mike McGlone har i juniutgaven av Galaxy Crypto Index-rapporten beskrevet Bitcoin som “sterkere, grønnere og mindre utsatt” enn under aprils kryptorallyhøydepunkt – og mener at det digitale gullet er mer sannsynlig å nå $100 000 før $20 000 – etter den massive korreksjonen kryptoen så i løpet av mai måned.

Bakgrunnen for kryptokollapsen var for rask prisvekst, kombinert med FUD i markedet etter kineserne atter en gang resirkulerte gamle restriksjoner samt Bitcoins globale miljøfokus, mener McGlone.

Til tross for tilbakegangen, tror han at Bitcoin har et solid handelsfundament videre i 2021 og ser økende støtte for kryptoen, hvor fjorårets halvering og de stadig økende institusjonelle investeringene er blant de katalysatorene som nevnes som bakgrunnen for det optimistiske prisanslaget for kryptobautaen.

Samtidig er det stor splittelse blant analytikere for øvrig, hvor flere mener krypto kan se en fortsatt nedgang over sommeren og at et nivå ned mot $20 000 ikke er usannsynlig før trenden snur.

Siste artikler

Kanskje du også liker...