Bloomberg: Kryptohedgefond kjøper dippen

Krypto har sett mye FUD siste ukene, hvor de fleste nyhetsmediene trykker sine beste historier og inntrykk for å dra nytte av det pregede kryptomarkedet, spesielt etter onsdagens beksorte svane.

For de fleste kommer det derfor sikkert ikke som noen overraskelse at hedgefond nytter sjansen til å gå til anskaffelse av krypto på billigsalg. I et intervju med Bloomberg gir investorer innsikt i hvordan hedgefond reagerte etter Bitcoinkrasjet onsdag, et interessant perspektiv i et stormfullt marked.

Som ventet viser intervjuet at institusjonelle investorer kjøpte Bitcoin i stor skala når kursen var på veg ned, og viser til data fra kryptoanalyseselskapet Chainalysis. Når margintradere blir likvidert og stop-lossene utløses, da er det gode muligheter for de som sitter på midler til å kjøpe seg inn i kursfallet. I følge intervjuobjektet, er det ikke overraskende om Bitcoin og Ethereum tar igjen kursfallet i løpet av en uke. Artikkelen avsluttes med en prediksjon for de kommende månedene, hvor hedgefondene venter at Ethereum og Solana vil utfordre Bitcoindominansen, men avskriver ikke Bitcoin helt enda.

Bitcoin har alt sett en midlertidig tilbakegang fra kursraset på nivå med det kryptoen så før onsdagens drama utspilte seg. Ethereum viste også tegn til å flate ut og begynne en sakte tilbakevendelse. Hvor lenge korreksjonen vil vare denne gang vil være vanskelig å spå, da det fremdeles hersker mye uro i markedet, men spådommen til hedgefondene ser ikke helt urealistiske ut.

Siste artikler

Kanskje du også liker...