Bitnord med noen Januar Oppdateringer

Hurtighandel

Hurtighandel er nå lansert! Dette er for å gjøre det enklere å handle uten å kunne så mye om forskjellige ordretyper, grafer, volum, likviditet osv. Her skriver du bare inn hvor mye NOK du vil bruke eller hvor mye kryptovaluta du vil kjøpe, så tar hurtighandelen seg av resten.

Transaksjoner (oversikt og eksportering)

Du har nå et eget område under “konto-knappen” hvor du kan gå til transaksjoner. Her vil du finne en oversikt over alle transaksjoner som er blitt gjennomført på kontoen din. Det er forskjellige kategorier og filtre du kan bruke for å lettere finne frem til det du trenger. Du kan også eksportere valgte transaksjoner til CSV

ChainLink (LINK) og USD Coin (USDC)

ChainLink (LINK) og USD Coin (USDC) er nå offisielt åpnet helt og holdent. Det har vært mulig å gjøre innskudd og handle disse en stund, men nå er også utbetaling åpnet helt.

OTC (Over-the-counter)

Vi har nå lansert OTC-handel hos Bitnord. Dette er tiltenkt for de om ønsker å handle for større summer, minimum 200 000 NOK. Vi tilbyr også handel i lang flere kryptovalutaer enn på internmarkedene våre. Vi tilbyr handel i hele 77 forskjellige kryptovalutaer. Se OTC-siden for mer informasjon.

Ferdigstilling av API og dokumentasjon

Vi har nå lansert ferdigstilt versjon av utviklerverktøy (API), API-nøkler og tilhørende dokumentasjon. For mer informasjon se Utviklerverktøy (API) dokumentasjon-siden.

Siste artikler

Kanskje du også liker...