Bitnord Desember oppdatering

Hva har skjedd med Bitnord denne måneden?
Transaksjoner og skatteberegning Bitnord har jobbet med å få på plass sider, systemer og verktøy for visning, sortering og uttrekk av transaksjoner, samt verktøy og informasjon for skatteberegning. Første del av dette vil bli tilgjengelig i løpet av Januar (transaksjoner).
Ferdigstilling av API og dokumentasjon Som del av systemene rundt visning og uttrekk av transaksjoner har dette også blitt lagt til som API-endepunkter og tilhørende dokumentasjon. Dette blir også tilgjengelig i løpet av Januar.
ChainLink og USD Coin Vi har jobbet videre med implementasjon av ChainLink og USD Coin, og forventer å ferdigstille og åpne for uttak av disse valutaene, samt Stable NOK som ERC20-token, i løpet av Januar.
Hva er planen for neste månede for Bitnord?
OTC (Over-the-counter) Bitnord vil i tiden fremover lansere OTC-avtaler/handel. Dette blir trolig i løpet av Januar eller Februar. OTC-handel vil være en tjeneste hvor kunder kan handle (kjøp og salg) for større summer enn det våre interne markeder kan håndtere, samt kunne tilby langt flere valutaer. Minimumsbeløp for OTC-avtale vil trolig ligge på 200 000 NOK.
Enklere grensesnitt for handel (hurtighandel) For å gjøre det enklere å handle uten å kunne så mye om forskjellige ordretyper, grafer, volum, likviditet osv. vil vi komme med et enklere grensesnitt for handel. Grensesnittet vil være tilgjengelig fra flere steder på plattformen og ha sin egen dedikerte side. Her skriver du bare inn hvor mye NOK du vil bruke eller hvor mye BTC du vil kjøpe/selge, så tar grensesnittet seg av resten.
Månedens tall
Kunder 472 +24 Handler 3.6K+ -36% Volum 3.0M+ +3%

Siste artikler

Kanskje du også liker...