Bitmain gjør endringer etter Kinesisk press

Kinesiske myndigheter sine forbud mot Krypto er etterhvert blitt like vanlig som at arbeidsuken starter på Mandag. Men denne gangen synes det å være mer alvorlig. Bitmain en av verdens største produsenter av krypto-mining maskiner har varslet en rekke endringer den siste uken som følger av presset fra Kinesiske myndigheter.

Bitmain har annonsert “full overseas transfer” hva dette betyr i praksis vet vi ikke enda men vi kan anta at de ønsker å flytte produksjonen ut av Kina. Samtidig melder de også at nøkkelpersonell flytter ut av Kina. Hvis dette stemmer så kan ting tyde på at Kinesiske myndigheter kommer til å trappe opp presset mot Kryptoaktørene i nær fremtid.

Det meldes også om at det står 1-2millioner ledige kryptomining maskiner i Kina og som en følge av dette har Bitmain annonsert at de stopper salg av Spotmaskiner pga ekstremt lave priser i andrehånds markedet. Mange lurer nok på hvorfor folk vil kjøpe brukte maskiner fremfor mer effektive nye maskiner, men siden prisene nå er såpass lave så lønner det seg å kjøpe billig brukt.

Alt er heldigvis ikke mørkt. Bitdeer en partner av Bitmain har lansert løsning for å enkelt flyttte å sette opp Kryptofarming.

Samtidig ser vi at Hashraten sakte men sikkert begynner å stige igjen.

Bilde

Siste artikler

Kanskje du også liker...